Gondolkozom a babahámon 2,5 éves lányomnak, szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy babakocsihoz már nagy, a motort annyira nem szereti, a triciklivel hosszú távokat a háttámla miatt nem tudunk megtenni. Szeret sétálni, de nagyon rohangálós. Azon töprengtem, hogy ahogy itt egy anyukánál is olvastam, hogy ráteszem a gyermekre, és az övemhez csatolom a végét. Nagyvárosban élünk, nagy a forgalom, nagyon hirtelen ki tudja szakítani a kezét a kezemből, dackorszak közepén vagyunk. Szerintetek durva lenne így? Sokan olvastam elítélik, de szerintem praktikus, csak ugye az előítéletek..2011. jún. 7. 08:04
22/64 anonim válasza:
Szerintem is kisebb totyogóknak van a babahám, de ettől függetlenül szerintem mindenki döntse el, hogy mennyire érzi veszélyben a gyerekét, és akarja-e használni vagy sem. Nézz körül, lehet hogy létezik olyan babahám is, ami mondjuk egy cuki hátizsákból jön ki, ha nincs akkor csinálj egyet, a végét kösd nyugodtan az övedre, de ettől függetlenül Te is fogd a kis kezét erősen, és tanítsd meg Őt közlekedni magad mellett, és próbáld felhívni a veszélyekre a figyelmét. Így mégis Te fogod Őt, de ha neadj Isten mégis kirántja a kezedből magát, ott a hám ami nem engedi messzire. Esetleg a hátizsák pántját fogd össze a mellkasán valamivel, hogy ne tudjon kibújni belőle.
23/64 anonim válasza:
24/64 A kérdező kommentje:
A triciklivel nem tudunk pl buszozni sem sajnos. Egyébként szereti a lányom, csak hamar nyűglődik rajta, mert kényelmetlen egy idő után.
2011. jún. 7. 08:39
25/64 anonim válasza:
Sztem meg kb. 3 éves korig való.
aki már el tud rohanni,de még nem tudja felmérni h uttestre rohan pl.
nem értem sokan miért nem néznek utána h milyen is pontosan a hám!nem olyam mint a kutyáké,hanem inkább egyy kis hátizsákra emlékeztet,és nemmi megalázó nincs benne.aki ezt irja,az biztos nem hallott olyat h az anyuka pl a kapucninál tudta csak megfogni a gyerekét h ki ne ugorjon az autó elé....
Egy majdnem 3 éves kisfiu anyukája vagyok amugy,akiknek szerencsére nem kell hám,de mégse szólok le senkit emiatt!!
26/64 A kérdező kommentje:
64%-os nyugodj már meg, úgy lázadsz, mintha személy szerint téged vádolnának valamivel! Nincs jobb dolgod, mint itt kötözködni?
2011. jún. 7. 08:41
27/64 anonim válasza:
Attól, h Mo-on babahámnak nevezik nemcsak babáknak való. Én idekint childlead-nek ismerem. Nemrég láttam egy nagymamát, aki a kb 8-9 éves unokájával sétált így. Na, szerintem az a durva. Bizonyára ő volt egy neveletlen gyerek, de egy kicsi gyermek még csak meggondolatlan. Engem sosem "kötözött meg" anyukám, de ettől függetlenül ha kell, alkalmazom a hámot.
28/64 A kérdező kommentje:
De most miért kell sajnálni? Ez egy felvetés volt, kérdés. Ezt úgy mondod, mintha ezzel bántalmaznám a gyermekem! Pusztán óvnám, nem tudom miért kell így félreértelmezni a kérdésem, és támadni egyből, hogy neveljem meg. Egy okos és jól nevelt gyermek is okozhat meglepetéseket. Nem vagyok minta anya, de bocsássa meg nekem a világ, hogy egy forgalmas nagyvárosban aggódom a kisgyermekemért!
2011. jún. 7. 08:47
29/64 anonim válasza:
Igazad van!!!És senkivel ne foglalkoz!!!!!ha így látnád biztonsában mindenképp vedd meg.Én mellett vagyok!
30/64 anonim válasza:
Szia! szerintem ne foglalkozz mások véleményével, csak a gyereked biztonságával. ha úgy érzed, nagyobb biztonságban lenne a hámmal, használd. szerintem is vannak helyzetek, amikor jól jöhet, pl. nagyvárosi forgalom. mi kisvárosban élünk, de rettegek időnként 2 és fél éves fiammal közlekedni. ő is egyébként szófogadó, de néha gondol egyet és rohanna a vesztébe. nekem van egy másfél évesem is mellette - egyedül nagyon nehéz velük közlekednem. el is gondolkodtam a hámon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!