Gondolkozom a babahámon 2,5 éves lányomnak, szerintetek?
ma 10:05
Ugyan már!
Itt is látszik, hogy nem volt az a gyerek megnevelve. És ez sem biztos, hogy így történt. Na, mindegy...
Ha egy gyereknek elmagyarázod a közlekedés szabályait, és hogy nem rohangálunk át akkor sem az úton, ha meglátunk egy ismerős arcot, vagy elgurul a labdája, akkor nem fogja megtenni! Vagy előtte körülnéz! Mert ugye a körülnézés az alap!!!
10:11
A táska az csinos, de az a madzag a végén már nem.. Az már egy kutyapóráz, akárki akármit mond.
10:29-nek üzenem, hogy megnézném, hogyan magyarázza el a közlekedés szabályait egy 2-3 éves gyereknek. Ennyi idősen még annyira ösztönösek a gyerekek! Sőt sajnos még később is.
Gondolom te is láttad a hírekben, hogy Lakitelek-Kapásfalunál két olyan kisgyerek szaladt a halálba az úton keresztül, akik amúgy hosszú ideje jártak iskolabusszal önállóan.
A kutyapórázt meg nem az övedre tűzve hordod. De ha szerinted jobb kockáztatni, tégy úgy! Csak legalább másokat ne próbálj meg lebeszélni arról, hogy óvják a gyerekeiket!
09.07 vagyok!Sejtettem!!!Annyira bepörgött csórikám:D
Ne is foglalkozz vele!Írtam is neki,hogy nem "nem bír magával?"de töröltette a kommentet:D
kutyák és macskák nevű válaszolónak:
Borzalmasan szörnyű, amit leírtál...
Balesetek sajnos mindig is voltak és sajnos lesznek is. Bár senki gyerekével, hozzátartozójával ne történjen meg., soha!
De egy 4 éves, jól nevelt, szófogadó gyerekre ki a fenének jutna eszébe hámot tenni?
Ha így gondolkoznánk, akkor minden óvodás korú gyerekre, de akár még nagyobbra is (ld. buszról leszálló gyerekek) hámot kéne rakni és csak úgy sétálhatnának.
Van időszak, amikor jól jöhet a szülőnek, engem aztán végképp nem zavar, de nem lehet a hám az egyedüli üdvözítő módszer a balesetek elkerülésére. Ne essünk már át a ló túlsó felére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!