Teljesen elment az eszem, hogy még csak 5+2 várandós vagyok de már azon gondolkozom, hogy mi lesz a neve?
Azt gondolom, hogy lány lesz (ami persze egyáltalán nem biztos!!) van már egy kisfiam hát nála a névválasztás nem így volt. Ő már vagy 5 hónapos pocaklakó volt mire nevet választottunk neki! És nem is gondolkoztam ennyit!
Egyébként tetszik nektek a Rozina és a Doroti nevek?
Istenem mekkora meglepetés lesz ha kisfiú:-D
Végül mindegy csak egészséges legyen de azért olyan jó eljátszani a gondolattal...
De cuki vagy! :) Dehogy ment el az eszed! Mi idén fogunk belevágni a dologba, de már egy éve van lány nevünk!:) Igaz, gondban leszünk, ha fiú lesz, mert az egyáltalán nincs!:)
Doroti???? Anyukám kedven neve! Eddig még senkitől sem hallottam!:)))
Köszi a válaszokat, azt gondoltam csak én "hamarkodom" el pedig nem szeretek előre semmit csinálni ami a gyerekkel kapcsolatos babonából:-) de már jóideje ezen agyalok.
Igazából azt hiszem a Doroti felé húz a szívem:-)
Bár régen tényleg más nevek tetszettek, de mikor egyik másik ismerősnél sorra születtek a babák és "kilőtték" a kigondolt neveimet, akkor mindig változott:-)
Aztán ha fiú lesz hát akkor nem tudom mi lesz a neve:-D
Szia!
Kislány lett?
Mi lett a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!