Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudom a gyerekemből...

Hogyan tudom a gyerekemből kinevelni ezt a borzasztó rossz szokást?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapra rászokott arra, hogy játékból a játékait, vagy bármi mást a wcbe, mosdóba a lefolyóba a dugó alá dobja. Pl. wcbe wc papír tekercset egészben, törülközőt, mosógömböt. Utóbbi miatt már egyszer fel is kellett szedni a wct. Meg a mosdóba a fürdős játékait szereti beledobni. Annak is már kellett szétszedni a szifonját mert úgy beleszorult. Rászólunk, rákialbáltunk, de továbbra is folytatja sunyiban.
ma 16:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De a bilivel nem tudom mi a helyzet, mert félek hogy akkor meg visszaveti a fejlődésében. Vagy az a jobb megoldás ha szól hogy pisilnie, kakilnia kell, akkor felügyelettel közösen bemegyünk?
ma 18:50
 12/16 A kérdező kommentje:
De az óvónőket sajnálom, mert ők nem tudom mit tudnak bevetni ez ellen.
ma 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan ehhez a gyakori kellett, hogy rájöjjél? Eszem megáll!
ma 19:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak úgy szoktam meg gyerekkorom óta hogy ha nem használjuk a fürdőt, akkor nyitva hagyjuk az ajtaját hogy ne penészesedjen.
ma 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerelj fel egy mozgásérzékelő csengőt a fürdőszobaajtó elé, ha belopakodik, hallani fogod, és utána tudsz szaladni. Vagy zárod, de vágatsz egy szellőzőt az ajtó fölé. Vagy az ajtó aljába. Nekem speciel van.
ma 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

A mikulásos ötlet kész vicc. Régen is mindig utáltam mikor ilyeneket hallottam. Ha logikusan valaki végig gondolja rájön hogy miért.

Tedd be az ajtót. Ha pisi, kaki van szól. Egyedül elvégezheti a dolgát, de úgy hogy mindent is elpakolsz onnan (már ha kivitelezhető, nálunk az lenne azért írom) így semmit nem tud kidobni, majd ha végzett megint beteszed. Ha megkérdezi hogy miért elmondod neki. Egyébként kérdezted már tőle hogy miért csinálja?

ma 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!