Milyen ajándékot lehet venni testvéreknek? Rossz ötlet a közös ajándék?
A közös ajádnék olyan nekik, mintha nem kaptak volna semmit.
Ha legót akarsz, vegyél két kisebb csomagot, mindenkinek külön egyet.
De ettöl eltekintve én biztos nem ugyanolyan dolgot adnék, szerintem egy 4 és egy 6 éves másmilyet találna érdekesnek.
Meg autót is feltétlen másmilyet vennék, olyat, amit az adott gyerek szeret, az csak rossz, ha majdnem olyan, mint a tesvéréé.
(Te szeretnéd, ha te meg a húgod/sógornöd ugyanazt a pulóvert kapnátok, ehhez még egyforma melltartót???)
Két dolog jött be nekünk közös ajándéknak - de persze csak úgy, hogy mellé még mást is kaptak.
1: van ilyen laser harcos cucc, a dobozban két lézerpuska, meg 2 ilyen hámként felvehető érzékelő. Nem lő ki semmit, ezáltal nem veszélyes, de tök jól eljátszottak vele.
2: távirányítós tankok. Kettő van egy dobozban, mindegyik külön távirányítóval és szintén lézeresen ki kell lőni egymást, érzékeli a találatot mindegyik tank, aztán ha 5x eltalálják akkor leáll - jelezvén, hogy kilőtték végleg.
Mást nem adnék, szerintem nem esik jól az ilyesmi a gyerekeknek. Legalábbis az enyéimnek.
Kapnak egy közös legot, de mellé kapnak egy-egy apróságot is mellé.
Én így tudnám elképzelni.
A kicsinek mindig az kell, ami a nagynak. Egyszer a nagymama le lett gorombítva az anya részéről, mert két nem egyforma matricás füzetet vett, egyik állatkerti állatok, a másik tanyasi állatok. A kicsi pedig a nagy füzetében akart ragasztani. Anyuka semmilyen erőszakos játékot nem enged, tank, pisztoly, stb nem lehet. Ha teljesen eltérő autót veszek, abból probléma lesz, de ha csak színben eltérő, lehet,hogy abból is, mert valamelyik biztos rá fog ébredni, hogy a másik színt akarta. Ha meg egyforma, akkor összekeverik, ha valamelyik megsérül, akkor lesz a vita, kié sérült meg.A két kisebb legó működhet, de ugyanolyan vagy hasonló?
Mindenkit felpontoztam, mert segíteni akartok. Köszi
Mi minden évben kaptunk a testvéremmel egy közös ajándékot mellé külön-külön is.
Általában társasjáték volt a közös ajándék azzal ugye amúgy is csak közösen lehet játszani.
Ömlesztett legót szerintem lehet közösnek adni, olyat amiből konkrétan valamit ki lehet rakni olyat inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!