Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt,hogy olyanra gondoltatok...

Volt,hogy olyanra gondoltatok amit sosem lennétek képesek megtenni a gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Szörnyen érzem magam, de néhány napja nagyon durván betelt a pohár és annyi minden beugrott a fejembe, azóta sem tudom túltenni magam rajta és minden nap ezzel kelek és fekszek,hogy tudtam egyáltalán ilyenre gondolni is egy másodpercre is, amikor szeretem, imádom a gyermekem bármennyire is nehéz időszakunk van, soha egy újjal nem tudnék hozzáütni, teljesen megbolondultam vagy mi van velem?
szept. 27. 12:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
9%
Vigyorogva meséltétek a férjeteknek is? "Drágám képzeld néha megfordul a fejemben hogy milyen lenne ha megölném a gyermekünket, de semmi baj, hisz nem teszem meg :)" Hát nem tudom ti mit szólnátok ha a férjetek ezzel állna elő, szerintem lenne ott akkora válás, pszichopatázás, távolttartási végzés, stb.. Az életben többet nem mernéd kettesben hagyni őket. Teljesen jogosan. Szerintetek akik megölték a gyereküket hogy kezdték? Egyszercsak felpattantak a kanapéról minden előzmény nélkül hogy "na megyek megölöm a kölyköt"? Dehogyis. Pont ilyen gondolatokkal. Szerintem ezt igenis nagyon komolyan kéne venni és segítséget kérni.
szept. 28. 07:28
 32/36 anonim ***** válasza:
52%

Rendben én már szaladok is le szedáltatni magam.

Egyébként én rosszul értelmeztem a kérdést is. Elnézést.

Hamarabb teszek kárt magamban minthogy a gyerekeimet bántsam és igazad van utolsó.

Aki hasonló gondolatokkal küzd igenis merjen segítséget kérni akár telefonon (lelki segély), nehogy nagyobb baj legyen belőle.

szept. 28. 07:57
 33/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még mindig rosszul értelmezed.
szept. 28. 09:11
 34/36 A kérdező kommentje:
Először gondolkodtam egyáltalán megmerjek-e ilyent kérdezni, de úgy gondolom jól tettem. Tudtam,hogy lesznek ítélkező, soha ilyent nem tevő anyák is, de arra nem számítottam,hogy ennyien hozzám hasonlóan éreztek valaha is. Biztos vagyok benne,hogy ahogy én, az összes többi anyuka is teljes szívéből szereti a gyermekét, és soha nem hagyná,hogy bántódásuk essen. Nem gondolom,hogy az ilyen esetekből születnek a tragédiák, ott sokkal többről van szó. Itt egyszerüen kimerült anyákról van szó, nehezebben kezelhető gyerekekről.
szept. 28. 10:05
 35/36 A kérdező kommentje:
22/ köszönöm a videót, most volt időm belenézni, ajánlanám az ítélkező édesanyáknak is,hogy kicsit tanuljunk is. 😊
szept. 28. 11:21
 36/36 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nagyon sok embernek vannak ilyen gondolatai csak úgy a semmiből, már nekem is voltak. Nem szülő vagyok, de szerintem teljesen mindegy, a lényeg, hogy hirtelen beugrik, hogy megütöd az anyádat, belerúgsz a cicádba, pedig sose tennél ilyet. Vagy csak megyek az utcán és beugrik, hogy fellököm az egyik járókelőt, vagy beszólok neki, pedig nyilván nem tennék ilyet. Ezek attól vannak, hogy feszültek vagyunk belül.
szept. 28. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!