Mit vesztek karácsonyra a 3-6éves gyereketeknek?
5 éves lego szettet kap, meg apróságokat (színező, könyv, kirakó, ágynemű huzat)
3 évesnek még nem tudom, ő kislány és egyelőre semmi ötletem... Jövő héten van a szülinapja is, most elfogyott az ötlet
3 éves fiamnak egy kamiont amihez vannak kisautók, és így szállítani tudja őket, és ilyen barkács készletet.
Lányom már picit nagyobb, ő 11 éves lesz, no neki semmi ötletem sincs egyelőre.
4 éves lányom most Barbie-lázban ég, szóval azt. Barbie babák, kiegészítők, ilyesmi. Mesekönyvek, azok mindig jól jönnek. Ha addig mond még valamit, akkor azt.
A 2 éves kicsinek fogalmam sincs. Neki novemberben lesz a szülinapja, még ezzel is bajban vagyok. Ő is kislány, mindene IS van, amit a nagytól megörökölt, ugye még a korkülönbség sem olyan jelentős, szóval na, mindene van, amit egy átlag 2 éves szerethet. Ciki-nem ciki, elképzelésem sincs, hogy mit kap szülinapra, nemhogy még karácsonyra. Amúgy talán duplót, mert abból sosem elég. Meg neki is jöhetnek mesekönyvek. De amúgy... Passz.
Tőlünk is várják a listát a családtagok. De azért én örülnék neki, ha maguktól is kitalálnának dolgokat, mert nekem ennyi ötletem már nincs :D
A 3 éves fiamnak mágneses építő készletet, hot wheels kisautókat pályával, meg lidl-s szerelőasztalt fogunk ajándékozni. Esetleg hozzá még ilyen igazinak látszó szerszámokkal (pl az einhellnek, boschnak is van, ua mint az igazi, csak játék).
5 éves lányom legot szeretne mindenkitől. Kap mellé pár apróságot is, pl új festőkészletet.
Lego és könyv biztos lesz, illetve társasjáték is.
Egyelőre még nincs lista, hogy mit szeretnének.
Az enyémek nagyobbak, de ennyi idős korukban a kislányom nagyon szerette az interaktív plüssöket, ilyen betsy nyuszi meg társai (3 egymást követő karácsonyra is ilyeneket kért), meg a babákat. De kapott irka firka szőnyeget is.
Fiam duplo majd később lego, de sokáig szerette az autókat, vagy volt az ajándékok között barkácsasztal, parkolóház.
Társas nagyon nagyon megy nálunk. 3-4 évesen a nagy kedvenc a zingo volt, 5-6 évesen catan junior, hedz up junior volt a nagy kedvenc, meg uno kártya. Minden karácsonyra volt egy közös társas. :) (csomó közülük nekem is szórakoztató, catan a személyes kedvencem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!