Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vesztek karácsonyra a...

Mit vesztek karácsonyra a 3-6éves gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Tudom még messze van a karácsony de szeretek időben neki állni gondolkodni mert az egész családban tölünk várják az ötletet. Mi megvesszük nekik amit kérnek mindegyik egy dolgot mond mikor kérdezzük persze változhat még addig 🙈 De fogalmam sincs a többiekenek mit mondjak mi legyen. Hiszen amivel épp szeretnek játszani mindig veszünk hozzá kiegészítőket vagy épp megvesszük.

szept. 25. 20:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, mert jehovák vagyunk
szept. 26. 03:52
 12/24 anonim ***** válasza:

3 éves (meg még kisebb) korukban a babaház/parkolóház/kiskonyha..ajándékok jöttek be a legjobban.

Most 5,5 a kisebb. Van millió legója, férni se tudunk tőle, de gyanítom most is azt kérne majd.

Egyébként meg könyvek, társas, ezek azok amik "tartósabb" örömöt adnak, mert többször előkerülnek.

szept. 26. 07:16
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3# Megkérdeztem őket és mindegyik egy-egy dolgot mondott csak,azt mi megvesszük nekik illetve társast is kapnak konkrétan 5db-ot néztem ki amit tőlünk megkapnak plusz a rokonságból 1-1db-ot. Könyvet is kapnak mindig. Illetve gyurma szetteket mert azokat szeretik.

Egyenlőre a Lego nálunk nem játszik a nagyot se köti le főleg nem a kicsit. Duplo van de nem igazán játszanak vele, illetve Playmobil az amit szeretnek lehet ehez "kérek" még szetteket. Konyha kiegészítők( millió egy van)autópálya,barkács játék, barbie babák és kiegészítők is van bőven, játék baba,babakocsi, kiegészítők is van minden féle.

szept. 26. 07:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Playmobil meglehetosen alulertekelr,pedif van annyira jo es tartos mint a lego, sajnos deaga az is. Nekunk 10 es 4 eves is kap legot, a nagy tarsast es tabletet kert meg. A kicsi mindent is kert.:D autok,traktor,markolo,helikopter anyam kinja. :)
szept. 26. 09:35
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Off

8-as, mi az ajándék abban a gyerekeidnek, hogy lesz még egy gyereked? Pont karácsonykor?

szept. 26. 10:04
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
8as vagyok. Mert a nagy nagyon örül, hogy lesz még 1 kistesója. Már alig bírja kivárni, hogy megszülessen. Mondtuk neki, hogy karácsonykor születik és ezt a karácsonyt várja a legjobban. A kislányt is imádja. Nálunk az egész család nagycsaládos és ez a természetes a gyerekeknek. Lehet ez valakinek nem egy ajándék, nekünk és a gyerekeknek az.😊
szept. 26. 10:53
 17/24 anonim ***** válasza:
5 éves lány, könyvet szeretne a bolygónkról és a világűrről.
szept. 26. 11:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Biciklit felszereléssel együtt meg nagy Lego vonatot.
szept. 28. 16:49
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

#15 azért azt elolvastad, hogy kapnak ajándékot a jezuskatol?

Nem a kisbabát rakják a fa alá ajándék helyett

szept. 28. 18:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Biciklit telen minek? Nem lehet hasznalni. Husvetra inkabb jobb, tavaszi szunetre.

En ezt ugy utaltam h karacsonyra a rokonsag kerti traktort meg mindenfele learazott kerti jatekot vett, mert hogy most olcso,jo aron van, az hogy a gyerek 4 honapig csak nezi vagy a garazsban all, nem erdekelt senkit.

szept. 30. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!