Mit vesztek karácsonyra a 3-6éves gyereketeknek?
3 éves (meg még kisebb) korukban a babaház/parkolóház/kiskonyha..ajándékok jöttek be a legjobban.
Most 5,5 a kisebb. Van millió legója, férni se tudunk tőle, de gyanítom most is azt kérne majd.
Egyébként meg könyvek, társas, ezek azok amik "tartósabb" örömöt adnak, mert többször előkerülnek.
Köszönöm a válaszokat.
3# Megkérdeztem őket és mindegyik egy-egy dolgot mondott csak,azt mi megvesszük nekik illetve társast is kapnak konkrétan 5db-ot néztem ki amit tőlünk megkapnak plusz a rokonságból 1-1db-ot. Könyvet is kapnak mindig. Illetve gyurma szetteket mert azokat szeretik.
Egyenlőre a Lego nálunk nem játszik a nagyot se köti le főleg nem a kicsit. Duplo van de nem igazán játszanak vele, illetve Playmobil az amit szeretnek lehet ehez "kérek" még szetteket. Konyha kiegészítők( millió egy van)autópálya,barkács játék, barbie babák és kiegészítők is van bőven, játék baba,babakocsi, kiegészítők is van minden féle.
Off
8-as, mi az ajándék abban a gyerekeidnek, hogy lesz még egy gyereked? Pont karácsonykor?
#15 azért azt elolvastad, hogy kapnak ajándékot a jezuskatol?
Nem a kisbabát rakják a fa alá ajándék helyett
Biciklit telen minek? Nem lehet hasznalni. Husvetra inkabb jobb, tavaszi szunetre.
En ezt ugy utaltam h karacsonyra a rokonsag kerti traktort meg mindenfele learazott kerti jatekot vett, mert hogy most olcso,jo aron van, az hogy a gyerek 4 honapig csak nezi vagy a garazsban all, nem erdekelt senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!