Mit vesztek karácsonyra a 3-6éves gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Tudom még messze van a karácsony de szeretek időben neki állni gondolkodni mert az egész családban tölünk várják az ötletet. Mi megvesszük nekik amit kérnek mindegyik egy dolgot mond mikor kérdezzük persze változhat még addig 🙈 De fogalmam sincs a többiekenek mit mondjak mi legyen. Hiszen amivel épp szeretnek játszani mindig veszünk hozzá kiegészítőket vagy épp megvesszük.szept. 25. 20:12
21/24 anonim válasza:
20-as, olyan enyhe telek vannak mostanában, tavaly mindössze ha 3 hét volt, amikor nem lehetett használni a biciklit.
22/24 anonim válasza:
21, nálunk annyi se. Mindkét gyerek tavaly tél közepén tanult meg nálunk pótkerék nélkül.
23/24 A kérdező kommentje:
Így van már alig van hó télen az én gyerekeim is bicikliznek,rollereznek télen is.
okt. 1. 08:41
24/24 anonim válasza:
Hat erdekes. Nekem hidegben mar nem ulnek fel, mar most elraktuk a bringakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!