Szülők! Mi a véleményetek a Kerekmeséről (pl. Tomi Mesék)? Szokta nézni a gyereketek?
Figyelt kérdés
szept. 20. 16:37
2/12 anonim válasza:
Szokta. Mostanában nem annyira sláger, de régebben eléggé sokszor kérte, pedig nem is ovis korosztálynak szól (mondjuk a Lili mesék egészen jól rezonált, lányaim vannak). Az állatmesék, népmesék stb feldolgozásaik, zenéik is mennek.
Nincs véleményem. Szerintem ha már néznek valamit, akkor ez még a kevésbé rossz dolgok egyike. Nem a művészet csúcsa, de azért ennél sokkal rosszabbak is vannak.
3/12 anonim válasza:
A meséik nem tetszenek, de a dalaik nagyon, régen sokat hallgattuk, viszont mióta mindet kívülről fujom, én éneklem őket a kisfiamnak😀😀
5/12 anonim válasza:
A zenék tetszenek neki. Főleg az autósok, mivel autómániás.
De törekszem rá, hogy minél kevesebbszer nézzen tv-t.
6/12 anonim válasza:
Hát elég bugyuta, de szokta nézni.
Nem szeretem, inkább a zenék közül van néhány kedvence.
7/12 anonim válasza:
Az egyetlen mese, amit tiltottam. A csaj beszédhibás és magyartalan a zenéik ritmusa, zavart volna, ha ezt hallják a gyerekek, amikor tanulják még az anyanyelvüket.
8/12 anonim válasza:
7# írtad már ezt más kérdésnél, de te milyen beszedhibara gondolsz? Nekem nem tűnt fel. És a zeneik ritmusanak magyartalansaga sem. 🤷
9/12 anonim válasza:
8-as, erre most mit írjak? Nekem meg feltűnt. Mivel 10 éve még csak a közelében sem járok a tartalmaiknak, nem tudok idézni. Ilyesmik, hogy hosszú hangot rövid dallamra énekel, nincs hozzáigazítva a szöveg ritmusa a zenééhez. Nekem nagyon bántja a fülem.
10/12 anonim válasza:
Mióta olvastam ezt tőle, én is megfigyeltem. Szerintem a zs hangot biztosan furcsán mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!