Más szülő is tapasztalt ilyet? Apukák véleményére vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kislányunk. Mostanában nem akar a társaságomban lenni. Ha megyünk, akkor a kezét kirázza az enyémből és inkább az anyjához megy. Folyton az anyját hívja magához.2023. máj. 10. 15:45
1/5 anonim válasza:
Bocs. Nő vagyok.
Nálunk pont fordítva van. Kisfiam nagyon apás. Az ő kezét fogja, ha sétálunk és minden mást is vele akar csinálni. Persze csak akkor, ha apa itthon van. Amúgy én is jó vagyok.
Teljesen oké ez így.
2/5 anonim válasza:
Én is nő vagyok. Bár az én lányom még csak 3 lesz, de most éli matrica korszakát. Hiába van 30 centire az apja, akkor is "anya jöööön". Kimennek hintázni, 5 perc múlva anya, anyaaaa. Ha a konyhában vagyok, ő bent a szobában játszik az apjával, akkor 5 percenként megjelenik, hogy megvagyok-e még. Szerintem normális. Ettől még nem szeret kevésbé.
4/5 anonim válasza:
Teljesen normalis, vannak ilyen idoszakok minden gyereknel, semmit nem jelent.
5/5 anonim válasza:
Teljesen normalis, mindket gyerekunknel ez van/volt. Meg akar 7 evesen is szamithatsz ilyenre, de akkorra azert mar ritkulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!