SE II női klinikán szült, szülő kismamák véleményére lennék kíváncsi! Miket kell bevinni a babának, mamának? Mit adnak és mit nem?
Én is ott fogok szülni, hamarosan. Rucit adnak, pelust és a hozzá tartozó dolgokat nem. köldökápolókat igen, de csak az ott tartózkodásra.
Nem tudom, hogy csak a babó cuccaira gondoltál? Mert amúgy magadnak mindent vigyél, a komfort miatt is jól jöhet.
Ezt én írtam korábban. Ha van még kérdésed, szólj!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Bocsánat! Nem én vagyok a kérdező, de mégis megkérdezném, hogy napi hány pelussal kell kb. számolni?
Én is ott fogok szülni. Hármasikrekkel vagyok terhes, valószínűleg március vége-április elejétől befektetnek, úgyhogy valószínűleg a júniusban szülő kismamával is fogok találkozni. (most vagyok 17 hetes, de hogy mikor szülök??? remélem, minél később!)
14:30-as vagyok. Úgy számold, h "kötelező" minden étkezés előtt bepelenkázni (3 óránként etetés), meg a fürdetéskor is szívesen veszik a pelust a csecsemősök.
Én egy csomag Libero-t vittem be (1-es méret). De amíg bent vagy, a rokonok közül bárki (vagy a párod pl) tud bevinni utánpótlást.
Amúgy az orvosok nagyon jók, a szülőszoba is remek, és a koraszülött osztály is. A csecsemősök profik.
A császáros sebem is nagyon szépen gyógyul.
A pathológián kedvesek a nővérek, és jó szokott lenni a banda! (összejárnak a pathológián fekvő csajok a gyermekágyasokkal, én is sok időt eltrécseltem így ;) )
Júniusban szülő kismama!
Én is júniusra vagyok kiírva, ki az orvosod? :)
Én múlt héten kaptam a szüléselőkészítő előadáson egy listát, h miket kell a kórházba vinni. persze én a tapasztalatoknak jobban hiszek! :)
de ugyanazt írták, amit fent írtak a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!