Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a gyerekünk közössègbe...

Ha a gyerekünk közössègbe szabàlykövető és jól viselkedik (óvónők véleménye) de velünk nem (sokat kekeckedik) akkor mi jól csináljuk szülőként a dolgokat vagy nem?

Figyelt kérdés

#Kisgyerekek,nevelès
jún. 15. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet otthon adja le a feszültségét, miután jól viselkedett egész nap.
jún. 15. 12:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezzel szakemberhez nem megyek,itt inkább a többségi tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Egyetlen gyerek

jún. 15. 12:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondjuk ez így jó,csak fordítva ne legyen
jún. 15. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ez a normális, és így jó is. Persze ha ellehetetleníti az életeteket odahaza, érdemes eggyel szigorúbba váltani.
jún. 15. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Ezzel miért kellene szakemberhez menni? Vagy önveszélyes dolgokat csinál otthon? Nem hinném. A többség így van vele. De még a felnőttek is. A munkahelyen, iskolában, óvodában tartjuk/tartják magukat, otthon enged ki mindenki. Mert "ott lehet". De ez a jó. Nyilván akkor otthon nem feszeng az ember, biztonságban érzi magát.
jún. 15. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne vidd szakemberhez, pedig nálunk sokat segített.

De igen, otthon kiereszti a gőzt.

jún. 15. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés persze az, hogy bent jól érzi magát, de közben jól viselkedik, vagy szorong egész nap.
jún. 15. 13:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Szorong -e .....

Hát ezt így nem tudja elmondani.

Testileg, szellemileg normálisan fejlődik.

Azt tudom,hogy jobban érzi magát mint a bölcsibe.

jún. 15. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor azzal kellenne foglalkoznotok, hogy meg tudja fogalmazni a saját érzéseit. Erre van egy csomó EQ fejlesztő módszer, technika, játék.

És szerintem ez alapján amit írsz, nem lehet kijelenteni hogy jól csináljátok, illetve az ellenkezőjét sem. Ez ennél összetettebb.

jún. 15. 13:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Nyilván az óvónők mondták volna ha szorong,ők látják a legtöbbet rajtunk kívül.

Mivel tökéletesen beszél és elmond bármit ami frusztràlja ebből feltètelezzük ,hogy nem szorong.

Itt nem ezt a kérdést tettem fel,hogy szorong - e...

Szóval jött olyan válasz is ami megnyugtat.

Valamennyire természetes

jún. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!