Mi a véleményed arról, ha valaki modellkedni viszi a gyerekét?
Mélységesen elítélem az egészet. A gyerekem nem árucikk, és ilyen külsőségekre építő, tárgyiasító látszatvilágba nem lennék hajlandó bevinni, hogy elvegyem a gyerekkorát, mert ismerősök és idegenek azt mondják, hogy szép.
Teljesen egyértelmű, hogy káros ez egy gyereknek.
ne adjunk már rá kurvás ruhákat és sminkeljük őket.
Te miről beszélsz?
Szerinted gyerekruhát, játékot sminkelt, kurvás ruhában szoktak reklámozni? Az én gyerekem sosem modellkedett, de azért az eszetek ne menjen már el, ne az amcsi szépségkirálynő gyerekekből induljatok ki.
A szépség ugyanolyan erény, mint más tulajdonság amiben kitűnik a többiek közül.
Szerintem egy játék fotózás vagy gyerekruha reklámozás nem veszi el a gyerekkorát, ha ilyen közvetlen, emberszerető nyilván élvezné is és ha szereti magát produkálni akkor meg külön öröm neki.
Nem tudom miért ugranak ennyire a szépség iparra, mikor már rég nem az van ahogy itt is leírják. Downos gyerekektől kezdve, az ilyen olyan betegseg, elhízott gyerekekkel is reklamoznak már mindent. Én meg azt mondom, akinek megadatott a szépség és a személyisége is passzol ehhez, az nyugodtan csinálja, csak hozzáad a gyerekhez, nem elvesz. Kb ez annyi mint egy külön foglalkozás. Plusz a szépség miért nem lehet érték? Az is különleges dolog, hogy ilyennek született. Ha neki ebből előnye származik az kinek gond? A szépség nem zárja ki az okosságot, jó emberré válást.
Én mindig szivesebben vásárolok egy szép nővel reklámozott ruhát. Ha népszerű ezáltal, sok jó dologra fel tudja hívni később a figyelmet és mivel a szépséget őrizni is kell, az egészséges életmódot is hirdetheti. Mindenki nyer. Ha meg nem tetszik neki, nem mentek legközelebb és kész..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!