Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy adjam be a tablettát egy...

Hogy adjam be a tablettát egy 21 hónaposnak,hogy ne köpje ki?

Figyelt kérdés
3 napig reggel-este tablettát kellene adjak neki, azt mondta a családorvos,hogy törjem össze és kiskanálba kevés vízzel adjam be, de kiköpi. Ma reggel próbáltam teába tenni, nem issza meg. Hogy lehetne az ízét semlegesíteni?
ma 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Miert nem szirupot irt ?
ma 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs ebből szirup.
ma 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

Hát bármiben, amit szeret.

De milyen tabletta?

Lehet, a gyereknek van igaza.

Mai eszemmel nem szednék semmiféle orvosságot.

ma 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lekvárba keverni, vagy mézbe, esetleg Nutellába.
ma 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minél kevesebb valamibe tenném/tettem a munkahelyen. Valami gyümölcsös édes dologba, bármibe amiből 1 kanállal gyors lenyel és szereti. A sajátjaimnál is így.
ma 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Összetörve lekvárba, mogyorókrémbe, gyümölcspürébe, mézbe.
ma 19:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Bármibe belerakva,ami édes (mert a nyelv hátulja érzékeli a keserű ízt), a nyelve hátuljára rakod,és picit összefogod a száját. Le fogja nyelni reflexből.

21 hónapossal máshogy nem lehet,nem tudod megbeszélni.

ma 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Ilyenkor a gyerek erdekeit kell nézned. Márpedig az érdeke az,hogy a gyógyszert vegye be!

Az én gyerekem 3 hónapos korától szedett por gyógyszert. Vízzel feloldva kanállal kellett beadni. És muszáj volt. Több hónapon át.. Szóval megértelek.

ma 20:02
 9/10 Miss Lady ***** válasza:
Törd össze & rakd bele mogyoróvajba
ma 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Lekvár, gyümölcspüré, puding, abba rakd amit szeret. Ekkora hülyeséget sosem hallottam, hogy vízzel vegye be. Én is összetörve veszem be a gyógyszert és lekvárba teszem.
ma 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!