Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt,hogy olyanra gondoltatok...

Volt,hogy olyanra gondoltatok amit sosem lennétek képesek megtenni a gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Szörnyen érzem magam, de néhány napja nagyon durván betelt a pohár és annyi minden beugrott a fejembe, azóta sem tudom túltenni magam rajta és minden nap ezzel kelek és fekszek,hogy tudtam egyáltalán ilyenre gondolni is egy másodpercre is, amikor szeretem, imádom a gyermekem bármennyire is nehéz időszakunk van, soha egy újjal nem tudnék hozzáütni, teljesen megbolondultam vagy mi van velem?
szept. 27. 12:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%

8!: Azért az se mindegy, az embernek hány gyermeke van. Hány felé kell szakadnia és nagyon sok helyen az apuka is fel ér néha egy gyermekkel. Tehát... Őszintén örülök, hogy kötélből vannak az idegeid. Remélem így is marad még jó sokáig.

Viszont az édesanya is ember, nem egy robot. Valamint attól, hogy anyuka, még lehetnek neki is problémái, jöhetnek hullámok az életében mindenkinek. De persze biztos az is szuper, ha mosoly mögé bújva rejtem el az éppen aktuális negatív érzelmeimet. Csak annak értelme nincs. A gyermek úgyis le veszi rólad, hogy kamu.

szept. 27. 15:34
 22/36 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ebben az interjúban a szakember (klinikai szakpszichológus) mondja el, milyen gondolatok is NORMÁLISNAK számítanak, és mi azoknak a lelki oka.

szept. 27. 15:52
 23/36 anonim ***** válasza:
27%
Hogy gondolhat valaki olyat hogy kidobja a gyerekét az ablakon? Atya ég. Aztán az ilyenek a legnagyobb kommentharcosok a tragikus hírek alatt, hogy "az ilyen nem ember, stb", a végén kiderül hogy nem is állnak olyan messze a dologtól. Persze ott gondolom nem hirdetik hogy gondolatban már nekik is megvolt a dolog.
szept. 27. 19:00
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

Mert miért ne gondolhatna ilyet az ember? A gyerekek le eszik néha a húsunkat is. Idézőjelesen.

Akinek alig van segítsége, igenis gondolhat rá. Az már más kérdés, hogy meg is teszi e.

szept. 27. 19:10
 25/36 anonim ***** válasza:
85%
A nagylányom az első gyerekem, állandóan üvöltött, mellette traktáltak a sok jótanáccsal, egy kis depi is közrejátszott, de volt egy éjszaka, amikor fel-alá sétálva, ringatva próbáltam századszorra visszaaltatni és igen, úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna és azóta is bűntudatom van, de bevillant egy pillantra, hogyha most "véletlenül" elejteném, visszakaphatnám az életemet, a testemet, az időmet. Azonnal felkeltettem a férjemet és átadtam neki a babát, majd kimentem az udvarra, hogy kisszellőztessem a fejem. Soha senkinek nem mondtam el. Azóta született még 2 gyerekünk, soha hasonló nem volt egyiknél sem, "sportosabban" vettem már én is, mindenkit elküldtem a jó édes anyukájába a jótanácsaival együtt (főleg anyóst) és nem stresszeltem szét magam, mert rájöttem a babák sírnak és szar hallgatni, de majd abbahagyják, egy sem maradt még úgy (nyilván szándekosan nem hagytam sírni őket, de már nem borított ki annyira) és tényleg aludtam, amikor tudtam, nem érdekelt a mosatlan, hogy nincs főzve stb.
szept. 27. 19:23
 26/36 anonim ***** válasza:
85%

23-as,kidobtalak teged is az ablakon gondolatban. :D

Na, fajt? Artottam neked valojaban?Tudtal egyaltalan rola, amig nem szoltam?

Na ugye.

Chill.

szept. 27. 19:28
 27/36 anonim ***** válasza:
78%

23. Nagyon sok anyának megfordulnak ilyen dolgok a fejében, akármilyen hihetetlenül is hangzik. Csak nem beszélnek róla.

Amíg csak gondolat, ami pillanatnyi, nincs baj.

szept. 27. 19:54
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Azt ne keverjük ide, hogy mennyi segítsége van valakinek. Nekem sincs ferjemen kívül senki, és általában ő se, mert szinte mindig dolgozik, mégse gondolok ilyenekre. A 25os külön lesokkolt.
szept. 27. 20:01
 29/36 anonim ***** válasza:
83%
28. Azt ugye tudod, hogy nem vagyunk egyformák, és nem ugyanúgy élünk meg dolgokat?
szept. 27. 21:06
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
28. Ok rendben én el fogadom, hogy neked nincs és nem is volt még efféle gondolatod, remélem nem is lesz soha. 😊
szept. 27. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!