Volt,hogy olyanra gondoltatok amit sosem lennétek képesek megtenni a gyereketekkel?
8!: Azért az se mindegy, az embernek hány gyermeke van. Hány felé kell szakadnia és nagyon sok helyen az apuka is fel ér néha egy gyermekkel. Tehát... Őszintén örülök, hogy kötélből vannak az idegeid. Remélem így is marad még jó sokáig.
Viszont az édesanya is ember, nem egy robot. Valamint attól, hogy anyuka, még lehetnek neki is problémái, jöhetnek hullámok az életében mindenkinek. De persze biztos az is szuper, ha mosoly mögé bújva rejtem el az éppen aktuális negatív érzelmeimet. Csak annak értelme nincs. A gyermek úgyis le veszi rólad, hogy kamu.
Ebben az interjúban a szakember (klinikai szakpszichológus) mondja el, milyen gondolatok is NORMÁLISNAK számítanak, és mi azoknak a lelki oka.
Mert miért ne gondolhatna ilyet az ember? A gyerekek le eszik néha a húsunkat is. Idézőjelesen.
Akinek alig van segítsége, igenis gondolhat rá. Az már más kérdés, hogy meg is teszi e.
23-as,kidobtalak teged is az ablakon gondolatban. :D
Na, fajt? Artottam neked valojaban?Tudtal egyaltalan rola, amig nem szoltam?
Na ugye.
Chill.
23. Nagyon sok anyának megfordulnak ilyen dolgok a fejében, akármilyen hihetetlenül is hangzik. Csak nem beszélnek róla.
Amíg csak gondolat, ami pillanatnyi, nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!