Jogosan figuráznak ki mert szóltam a kisfiamnak hogy engedje a kicsit is labdázni?
Játszótéri szitu.
Kisfiam kapura játszik focit, nincsenek a játszótéren. Arra tévedt viszont egy bölcsis az apukájával és a kicsit érdekelte a labda, mondtam kisfiamnak egy kicsit finoman passzolhat neki. Apuka mondta nem kell. De engem meg zavart hogy a kisfiam olyan "irígy" lenne és szóltam legalább tanuljon kicsit szocializálódni is.
Aztán párat rugdosott a kicsi és mentek.
Aztán mondtam a kisfiamnak, mert össze vissza lő, hogy néha cselezhetne trükközhetne is. (Mert jó kis cseleket tud kapura lövéshez)
Ekkor hallom hogy a játszó melletti építő munkások elkezdenek engem kifigurázni, hogy tanuljunk szocializálódni meg trükközzünk és gúnynevetés.
Jogos volt?
39-40-el egyetértek teljesen.
Az meg nonszensz, hogy le akarod csitítani apukát, meg ő miért szól bele. Csak én nem értem? Ha ő azt mondja, hogy az ő gyerekének nincs passz, akkor nincs, ha te a fejedre állsz is. Ha én azt mondom, hogy az enyémnek nem passzolod, mert azért, akkor ellenem nem fogsz beszélni. Csak apuka értelmesebb volt ezekszerint. Nekem inkább az jön le, mintha ott te lennél a valaki a játszótéren,majd te eldöntöd, ennyire nem kell kontrollmániásnak lenni azért. Őszintén, bántó nem bántó, szerintem is a te stílusod irritáló, nekem se lennél szimpi. A másik pedig mit érdekel ki mit gondol? A gyerek is ezt fogja látni, hogy anyu tiszta stressz, mert mit mondtak rá, ahelyett hogy azt mutatnád, hogy erős nő vagy. Tele vagy önbizalomhiánnyal. Ki a fenét érdekli mit gondol más...:D
Szerintem ez egy troll. Van a felnőtt párkapcsolatban egy csaj. Ugyanilyen nárcisztikus liba, nagyon beteg kérdésekkel. Én nem gondoltam, hogy az troll, de egyre inkább úgy látom, hogy ugyanaz. De neki nincs gyereke, tehát csak troll lehet. Pont ugyanaz a stílus, jellegzetes szófordulatai vannak. Nem lehet, két ilyen tök egyforma ostoba véletlenül egy oldalon. Szerintem jókat röhög magában a válaszadókon.
Kérdező, nincs igazad, maradjunk annyiban. #27 tökéletesen leírta, de kizárt, hogy felfognád, kár itt fáradozni.
Hú ritka irritáló egy nő lehetsz.
Mellesleg ha én a gyerekemmel vagyok és valamire nemet mondok egy másik szülőnek, akkor azt a másik szülő tartsa tiszteletben, nehogy már neked álljon feljebb.
Majd szocializálódik máskor a gyereked. Egy idegbeteg hisztérika vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!