Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kellett volna ezt...

Hogyan kellett volna ezt normálisan lereagálni?

Figyelt kérdés

Sógorom kislánya nálunk volt, 8 éves.

A fiam 2 éves, bekakilt, tisztába kellett tennem. Kérdezte a kislány, nézheti-e? Mondom persze.

Mondta, hogy ez gusztustalan. Mondom akkor ne nézd. A válasz: "De én szeretem nézni a fiúk p*csét.".

Sokkot kaptam, hirtelen nem tudtam köpni-nyelni se.

Ti erre hogyan reagáltatok volna?

tegnap 08:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Azonnal kizavartam volna onnan és hívtam volna a szülőket.

8 éves normális gyerek ilyeneket nem mond!

tegnap 08:31
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Kiküldtem volna. Eleve nem kellett volna megengedni, hogy nézze. Ekkora gyerek pelenkázása nem olyan, mint egy ártatlan kis újszülötté. Valóban gusztustalan másnak, és amúgy is intim dolog.
tegnap 09:08
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Eleve furcsa, hogy nézni akarta. Egy kisebb gyereknél még normális lehet, mert kíváncsi, de egy 8 évest már nem érdekli normál esetben. Azonnal kizavartam volna és elbeszélgettem volna a szüleivel.
tegnap 09:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Itt aludt a kislány. Reggel mondtam, hogy öltözzön fel. Bement a szobába, aztán mire kettőt pislogtam, behívta a fiamat is, és már csukta volna be az ajtót. Egyből mondtam is, hogy ezt nagyon nem kéne.

Az a baj, hogy ha ezt jelzem, otthon ezért maximum verést kap a kislány. De valami nagyon nem stimmel vele.

tegnap 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem kéne ezt ilyen komolyan venni! 8 éves gyerek, te meg úgy teszel mintha egy 20 éves mondta volna! Ha ezért megvernék akkor ne mondd el és ennyi.
tegnap 09:36
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Kicsit túltoltad a storyt…. 🙈
tegnap 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha a kislányt verik a szülei, ott már eleve problémák vannak.
tegnap 09:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Bárcsak kitalált történet lenne......
tegnap 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Verik, gondolom sosem volt természetes téma a nemiség, kíváncsi, sz*rul fejezi ki magát. Miért nem beszélgettél vele, hogy ez az élet velejáróra, ő is bekakilt amikor kicsi volt?

Megkérdezted miért szereti nézni a fiúk KUKIJÁT? Hol lát még? Érdekli-e valami a témáról? Teremts neki biztonságos közeget, hogyha már úgy tűnik mással nem, veled beszélgethessen ilyenekről.

Nem kell rémeket látni egyből.

tegnap 12:03
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Persze a 8 éves unokahúgd egyből szexuálisan abuzálni akarta a 2 éves fiadat. Neee.
tegnap 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!