Hogyan kellett volna ezt normálisan lereagálni?
Sógorom kislánya nálunk volt, 8 éves.
A fiam 2 éves, bekakilt, tisztába kellett tennem. Kérdezte a kislány, nézheti-e? Mondom persze.
Mondta, hogy ez gusztustalan. Mondom akkor ne nézd. A válasz: "De én szeretem nézni a fiúk p*csét.".
Sokkot kaptam, hirtelen nem tudtam köpni-nyelni se.
Ti erre hogyan reagáltatok volna?
Azonnal kizavartam volna onnan és hívtam volna a szülőket.
8 éves normális gyerek ilyeneket nem mond!
Itt aludt a kislány. Reggel mondtam, hogy öltözzön fel. Bement a szobába, aztán mire kettőt pislogtam, behívta a fiamat is, és már csukta volna be az ajtót. Egyből mondtam is, hogy ezt nagyon nem kéne.
Az a baj, hogy ha ezt jelzem, otthon ezért maximum verést kap a kislány. De valami nagyon nem stimmel vele.
Verik, gondolom sosem volt természetes téma a nemiség, kíváncsi, sz*rul fejezi ki magát. Miért nem beszélgettél vele, hogy ez az élet velejáróra, ő is bekakilt amikor kicsi volt?
Megkérdezted miért szereti nézni a fiúk KUKIJÁT? Hol lát még? Érdekli-e valami a témáról? Teremts neki biztonságos közeget, hogyha már úgy tűnik mással nem, veled beszélgethessen ilyenekről.
Nem kell rémeket látni egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!