Hogyan kellett volna ezt normálisan lereagálni?
Sógorom kislánya nálunk volt, 8 éves.
A fiam 2 éves, bekakilt, tisztába kellett tennem. Kérdezte a kislány, nézheti-e? Mondom persze.
Mondta, hogy ez gusztustalan. Mondom akkor ne nézd. A válasz: "De én szeretem nézni a fiúk p*csét.".
Sokkot kaptam, hirtelen nem tudtam köpni-nyelni se.
Ti erre hogyan reagáltatok volna?
#10-es, nem ezt mondtam.
De a kislány azt akarta, hogy a fiam nézze, ahogy ő felöltözik.
#9-es, köszönöm a normális választ.
Szerintem ez a gyerek "meg van rontva". Vagy felnőtt, vagy internet, vagy osztálytársak által.
Az én 9 évesem kezét ráhúzta egy 8 éves gyerek a saját kukijára nadrágon keresztül és nem engedte, hogy a gyerekem elvegye a kezét.. Folyton ilyen dolgokat csinált a srác, csupa szexes dolog erőltetve minden lánnyal és mint a szivacs felszívta a többi gyerek is az infót, nevettek rajta meg ilyesmi, a lányok meg vegyesen reagáltak, hol megverték, hol szaladtak, hol szörnyülködtek, de nem nevettek. Nagyon valószínűnek tartom, hogy valaki megrontotta a kisfiút(gyanúsan az apja/rokona, mert különórára nem járt). Már eltelt azóta jó sok idő, azóta az enyém kiskamasz és mindenki ilyesmiről beszél, viccelnek vele.
8 évesnek még ilyen szinten nem kellene érettnek lennie, tuti van ilyen osztálytársa vagy más a környezetben, aki "megrontotta". Ha kicsit gyengébb szociálisan, nem tudta helyén kezelni a dolgokat és rosszul rögzült. Drukkolok, hogy ne őt zaklassa valami ismerős/rokon.. bár aki elveri ilyenért, abból sok jót nem szabad kinézni.
Nem hagynám vele ketten a gyerekem, csak, ha szem előtt van. Nem azért, mert a lány gonosz, hanem valamilyen történést nem tudott helyén kezelni. Sokkal több gyereket molesztálnak, mint gondolná a legtöbb ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!