Jogosan figuráznak ki mert szóltam a kisfiamnak hogy engedje a kicsit is labdázni?
Játszótéri szitu.
Kisfiam kapura játszik focit, nincsenek a játszótéren. Arra tévedt viszont egy bölcsis az apukájával és a kicsit érdekelte a labda, mondtam kisfiamnak egy kicsit finoman passzolhat neki. Apuka mondta nem kell. De engem meg zavart hogy a kisfiam olyan "irígy" lenne és szóltam legalább tanuljon kicsit szocializálódni is.
Aztán párat rugdosott a kicsi és mentek.
Aztán mondtam a kisfiamnak, mert össze vissza lő, hogy néha cselezhetne trükközhetne is. (Mert jó kis cseleket tud kapura lövéshez)
Ekkor hallom hogy a játszó melletti építő munkások elkezdenek engem kifigurázni, hogy tanuljunk szocializálódni meg trükközzünk és gúnynevetés.
Jogos volt?
Amikor sorfal van es kapura rúgnak a fociban akkor is vannak trükkök hogyan lehet gólt rúgni. Meg mikkel lehet a kapusokat megzavarni, ha sorfal sincs.
Amúgy a kisfiam ismeri a szocializácio fogalmát pl a sulijukban szociálpedagógusok is vannak es nem egy ismeretlen kifejezés neki. Mint esetleg masokna.
szóltam legalább tanuljon kicsit szocializálódni is.
hát én is kiröhögtelek volna, ha ezt így előadod a gyereknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!