Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Növekedési fájdalomról tapaszt...

Növekedési fájdalomról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Lányom 2 éves. Időnként sokat fájlalja a combját.

Mondogatja pár napig, majd abbamarad. Pár hét múlva újra. Ilyenkor látszólagos fájdalma nincs, pl hogy bicegjen, furán menjen, stb.

Eddig nem is aggódtam.

Most csütörtök óta beteg. Láz, semmi más. Oviba kb mindenki ebbe van benne. Semmi tünet csak a láz hosszú napokig.

Tegnap fájlalta a hasát meg a fejét. Estére a lábát.

Reggel amikor kelt, nem állt rá a lábára egyáltalán. Csak sírt. Mikor felállítottam, összecsuklott.

1 órán keresztül ez volt. utána mintha elvágták volna, rohangált.

A netet felcsapva növekedési fájdalomra majdnemcsak ezt írják. Járhat has és fejfájással, combot fájlalja, elmúlik.

De mindenhol azt olvasom, a 2 láb egyszerre fáj.

A láz miatt vittem ma dokihoz, neki is megemlítettem. Ő is a növekedést mondta elsőre, ne foglalkozzak vele.

De félek, mi van ha a betegség ment rá a lábára?

ma 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen betegség ment volna rá a lábára?
ma 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Csütörtök óta lázas, mint írtam. Honnan tudjam, nem e annak valami szövődménye?
ma 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk pl. innen?: "Oviba kb mindenki ebbe van benne. Semmi tünet csak a láz hosszú napokig."
ma 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!