Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan figuráznak ki mert...

Jogosan figuráznak ki mert szóltam a kisfiamnak hogy engedje a kicsit is labdázni?

Figyelt kérdés

Játszótéri szitu.

Kisfiam kapura játszik focit, nincsenek a játszótéren. Arra tévedt viszont egy bölcsis az apukájával és a kicsit érdekelte a labda, mondtam kisfiamnak egy kicsit finoman passzolhat neki. Apuka mondta nem kell. De engem meg zavart hogy a kisfiam olyan "irígy" lenne és szóltam legalább tanuljon kicsit szocializálódni is.

Aztán párat rugdosott a kicsi és mentek.

Aztán mondtam a kisfiamnak, mert össze vissza lő, hogy néha cselezhetne trükközhetne is. (Mert jó kis cseleket tud kapura lövéshez)

Ekkor hallom hogy a játszó melletti építő munkások elkezdenek engem kifigurázni, hogy tanuljunk szocializálódni meg trükközzünk és gúnynevetés.

Jogos volt?

#anya #munkások VS
2023. nov. 16. 15:55
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%

9, nem pofáztak bele az életébe, véleményt nyilvánítottak.

Mi meg pláne mgetehetejük, hiszen a kérdező maga kérte, hogy tegyük meg...

2023. nov. 16. 16:42
 12/48 A kérdező kommentje:
Hát akkor már járszótérre is tanulnom kéne valami szokásos szleng nyelvet?
2023. nov. 16. 16:46
 13/48 anonim ***** válasza:
83%
Hát talán ő szemszögükből ilyen túlkontrolláló túlértelmiségi tyúkanyónak tűnhettél, aki előadja a fociszakértőt... Egyébként ne törődj vele, simán lehet, csak volt köztük valami alfahím, akinek épp mindenki más is vicces lett volna.
2023. nov. 16. 16:46
 14/48 A kérdező kommentje:
Lehet járnom kéne "lóversenyekre" megtanulni fütyülni is akkor lehet beépülnék a laza vagány anyukák stylba. Mint a micsoda nőben a nő
2023. nov. 16. 16:52
 15/48 anonim ***** válasza:
73%

Lehet járnom kéne "lóversenyekre"

hát amilyen magas lóról beszélsz...

2023. nov. 16. 16:54
 16/48 anonim ***** válasza:
94%

Ha amúgy is lenézed őket, akkor mit erdekel téged, mit gondolnak?

Igen, az ő számukra röhejes vagy. És akkor mi van? Azt döntsd el, hogy meg akarsz nekik felelni vagy nem.

2023. nov. 16. 16:57
 17/48 A kérdező kommentje:

Én annyit irtam szóltam a gyerekhez meg a pasashoz, aztán a munkások meg kiröhögtek.

Hol van ebben az hogy lenézem őket?

Meg ha nekik röhejes vagyok, honnan tudjam hogy nem e az egész jatszótéren is röhejes vagyok más szülöknek?

Meg a másik, ha én azt mondom a gyerekemnek hogy párat passzolgathatna a kicsivel, vagy más szituk pl ne rombold le a másik várát, nem kérjük el a másik biciklijét, abba amúgy minek szól bele más szülő és beszél ellenem? Hogy nem baj építünk újat, elkérheti a biciklit.

Ez pl kutyáknál rendszeres.

Jönnek szembe kutyával, gyerekem kezét kitárja, hogy meg akarja simogatni. Tanítom, hogy nem kapunk a kutyák felé, nem simogatunk, kezünket lent tartjuk, ha szembe jönnek. Nem, nem simogathatod meg.

Erre a gazdik: de neki cuki a kutyája, megsimogathatja nyugodtan! Állandóan ellenem beszélnek mások.

Persze, aztán meg majd felé kap egy következőnek akit meg nem simogathat meg nyugodtan..a gyerek nem tud kúlönbséget tenni melyik cuki, és melyik hirtelen ijedős, vagy veszi játéknak.

Vagy kasszánál. Vagy buszon bárhol. Rátenyerel a pultra vagy nem jó helyre ül, majdnem egy néni "nyakára", én rászólok, hogy figyeljen a környezetére húzodjon vissza kicsit, más meg kezdi: hogy nem baj, elférünk így is.

A játszótéren is ez. Én kérem a gyerekem hogy a bólcsisnek egy minit mégis. Erre apuka: nem kell. (De kell. Nem bunkót akarok nevelni)

2023. nov. 16. 17:10
 18/48 anonim ***** válasza:
86%
Elég sok önértékelési problémád van, ha azt érzed, mindenki ellened beszél.
2023. nov. 16. 17:22
 19/48 A kérdező kommentje:
Nem azt érzem. Ha azt mondom ne simogasd, erre azt mondják de nyugodtan, az nekem nem önértékelési probléma tölfej. Hanem zavar a másik.
2023. nov. 16. 17:31
 20/48 A kérdező kommentje:
Ha én azt mondom kicsit passzolhatnál a kicsinek, ne szóljanak bele, hogy de nem kell. Duguljanak el.
2023. nov. 16. 17:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!