Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel lehet meg nyugtatni a...

Mivel lehet meg nyugtatni a gyerekeket hogy ha nagyon sír és nem bírja abba hagyni?? Húgomról van szó.. Például múltkor egy fél napot vigyáztam rá és délután lefekvésnél nem volt hajlandó aludni és a anyját kereste addig sírt amíg haza nem ért.

Figyelt kérdés
Több ilyen eset volt már hogy addig sír amíg nem úgy van ahogy ő akarja..Szinte jó hogy már ki nem hányja magát. Egyébként 3 éves.

jan. 25. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Semmivel gyakorlatilag majd belefárad
jan. 25. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Hat most attol fugg mi a baj.

Van olyan hisztije a fiamnak, aminel konkretan csak ulni tudok es nezni, nem hagyja hogy barmit is csinaljak vele, ki kell varni, minden csak olaj a tuzre.

De az fixen nem megoldas, hogy a hiszti targyat inkabb odaadom/ megengedem neki, csak kussoljon, mert ez hosszabb tavon nagyobb karokat okoz. Multkor azert vagta foldhoz magat, mert nem adtam neki oda az oriasi eles kest, amivel a kenyeret vagtam. Na erted, mindent nem lehet.

De nyilvan az, hogy hianyzik neki az anyja, megint mas teszta. Az alvas kulonosen egy erzekeny tema lehet naluk.

jan. 25. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Maradtam mellette es hagytam hagy faradjon bele.

A legtobb esetben valami elkepesztoen irracionalis dolog miatt kapta el a hisztigorcs...

jan. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!