Normalis ha a tanarok ennyire kivételeznek egy gyerekkel?

Mindenhol van egy kedvenc, az oviban, a suliban és a munkahelyeken is.
Én meg olyat nem hallottam, hogy ezellen bárki tudna tenni bármit is.

Hogy erősítsem a gyereket ha minden nap erre panaszkodik? Nyilvan zavarja ez a dolog
Igen, de ettől még nem fog tudni vele semmit kezdeni.
Attól, hogy a másik jobbat kap, még ő nem kap rosszabbat.

Nálunk a tanárok kedvence egy olyan gyerek, akit sosem szólítanak fel, mert nem jelentkezik, de rajzol a tanároknak és szereti őket megölelni..
Általában van kedvence a tanároknak, mindenkinek más szokott bejönni, ehhez hozzá kell szokni. Biztos nem csak egy gyereket szólít fel az összes, hanem jobban megjegyzik, hogyha azt a valószínűleg értelmes gyereket szólítják fel, mert pikkelnek rá. Elég bizarr lenne, mindenki csak azt a gyereket, nem?:) Nehéz elképzelni.
Nálunk 30 éve volt egy fiú, aki kegyetlen rossz volt, és sosem értettem, miért őt szólítják fel mindig, mikor én is jelentkezek, gyorsabban is, ő meg még a választ sem tudja, mégis beszélgetnek vele, leküldik krétáért, letörölheti a táblát.. azt hittem a tanárok kedvence. Nem kapcsoltam, hogy elkalandozott a figyelme és rosszalkodott/firkált/másokat piszkált volna órán, ha nem segítik így. Totál féltékeny voltam rá, rossz és buta fiú volt, szünetben verekedős. A tanárok órán próbálták kiemelni, ha kellett és bevonni, ha kellett.. mikor előre ültették mellém, majd megpukkadtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!