Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis ha a tanarok ennyire...

Normalis ha a tanarok ennyire kivételeznek egy gyerekkel?

Figyelt kérdés
Elsős kislanyom folyamatosan panaszkodik, hogy egy kislannyal nagyon kiveteleznek. Mindenre ot valasztjak ki illetve lanyom allitasa szerint őt utalja a tanar, mert hiaba jelentkezik soha nem szolitja fel, csak ezt a kislanyt. Barmi van ez a lany mindig kozeppontban van. Lanyom allitasa szerint tobb kislany gondolja mar igy az osztalyban, es mindenkit zavar. A kislany ezzel tisztaban is van es kihasznalja ezt a helyzetet a tobbiekkel szemben.. pl azt mondja , hogy a tanaroknak ugyis en vagyok a kedvence stb…. Eddig nyugtattam a lanyomat, hogy jajj ne foglalkozzon ezzel, ô csak csinalja a feladatokat, figyeljen oran.. de mostmar minden nap ezt mondja, latom rajta, hogy rosszul erzi magat emiatt. Napok ota mondja, hogy ot utalja az angol tanar, mert soha nincs felszolitva, csak ezt az emlitett kislanyt szolitja fel az angol tanar is. Ti mit csinalnatok a helyemben? Eleg nehez kerdes ez. Nem akarok vitat a tanarokkal meg a szulokkel sem….
jan. 25. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Én meghallgatnám a másik oldalt is.
jan. 25. 09:06
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Mindenhol van egy kedvenc, az oviban, a suliban és a munkahelyeken is.

Én meg olyat nem hallottam, hogy ezellen bárki tudna tenni bármit is.

jan. 25. 09:12
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez igy van sajnos sok helyen. A fiam osztalyaban is
jan. 25. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel csak azt tudod tenni, hogy a gyereket erősíted.
jan. 25. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez mindenhol így van, nálunk is így volt... Gondoskodj róla, hogy a gyereked ne sérüljön. Én sérültem, mert otthon nem volt támogató közeg. Ez egy gyereknek/tininek hatalmas trauma lehet, úgyhogy ahogy az utolsó írta, erősítsd a gyereked.
jan. 25. 09:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol van kedvenc, még felnőttkorban is. Jobb, ha megszokja.
jan. 25. 10:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Hogy erősítsem a gyereket ha minden nap erre panaszkodik? Nyilvan zavarja ez a dolog
jan. 25. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a megérdemelt jegyet kapja, akkor ezzel erősítheted. Ha nem azt kapja, akkor pedig az már egy továbbgondolási alap, hogy itt nem csak Marika szerepel túl sokat, hanem alapvetően nem oké valami a suliban. De egyebekben, ahogy a többiek mondják, a világ nem steril.
jan. 25. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy erősítsem a gyereket ha minden nap erre panaszkodik? Nyilvan zavarja ez a dolog

Igen, de ettől még nem fog tudni vele semmit kezdeni.

Attól, hogy a másik jobbat kap, még ő nem kap rosszabbat.

jan. 25. 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a tanárok kedvence egy olyan gyerek, akit sosem szólítanak fel, mert nem jelentkezik, de rajzol a tanároknak és szereti őket megölelni..

Általában van kedvence a tanároknak, mindenkinek más szokott bejönni, ehhez hozzá kell szokni. Biztos nem csak egy gyereket szólít fel az összes, hanem jobban megjegyzik, hogyha azt a valószínűleg értelmes gyereket szólítják fel, mert pikkelnek rá. Elég bizarr lenne, mindenki csak azt a gyereket, nem?:) Nehéz elképzelni.

Nálunk 30 éve volt egy fiú, aki kegyetlen rossz volt, és sosem értettem, miért őt szólítják fel mindig, mikor én is jelentkezek, gyorsabban is, ő meg még a választ sem tudja, mégis beszélgetnek vele, leküldik krétáért, letörölheti a táblát.. azt hittem a tanárok kedvence. Nem kapcsoltam, hogy elkalandozott a figyelme és rosszalkodott/firkált/másokat piszkált volna órán, ha nem segítik így. Totál féltékeny voltam rá, rossz és buta fiú volt, szünetben verekedős. A tanárok órán próbálták kiemelni, ha kellett és bevonni, ha kellett.. mikor előre ültették mellém, majd megpukkadtam:)

jan. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!