Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a nagyobbik lányotok nem...

Ha a nagyobbik lányotok nem akar a kisebbikkel játszani, mit tesztek?

Figyelt kérdés

A nagyobbik 10 éves, kisebbik 4.

A nagyobbiknak át szokott jönni a barátnője, általában játszanak (varrnak ruhákat Barbie babáknak, agyagból formálnak, papírmunkásat játszanak, társasóznak), beszélgetnek, számítógépen játszanak, a kicsi pedig nagyon kíván velük lenni, de ők folyton kergetik el, hallani se akarnak róla. Kb minden hétvégén itt van a lányom barátnője, reggeltől estig, tanítási szünetben egész nap. Szomszédok vagyunk.

Sokszor sír a kicsi, hogy nem játszanak vele, emiatt párszor megbüntettem a nagyot, hogy nem találkozhatott a barátnőjével egy hetet. De utána minden kezdődött elölről

2023. nov. 5. 10:50
1 2 3 4
 31/40 babyboom567 ***** válasza:
27%
Rengeteg.Én valószínűleg sikítófrászt kapnék, ha mindig (ennyit)itt tanyázna egy idegen gyerek.Annak nincs otthona,szülei,játékai,tanulnivalója?Bár nálunk ez be sem lesz vezetve,mert lehet egészséges módon is barátkozni.
2023. nov. 5. 16:52
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez nem sok. Ott van 2x3 órát. Ez közel sem egész nap.
2023. nov. 5. 16:55
 33/40 babyboom567 ***** válasza:
73%
De minden hétvégén,meg egész szünetben?De,rengeteg.Szerintem.Másnak meg nem az.
2023. nov. 5. 17:02
 34/40 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, akkor ezek szerint te olyan szülő vagy aki azt se engedi majd meg hogy a gyerek párja ott aludjon hétvégente hiszen ne legyen ott annyit egy idegen.
2023. nov. 5. 19:02
 35/40 anonim ***** válasza:
28%

34, nem neked írtam, de azért az kicsit más, mint egy más 8 éves gyereke, akire így kvázi egész nap felügyelni kell és felelősséget vállalni.

A gyerekek a párjukkal meg 80%-bam úgyis a szobájukban lesznek kettesben, nem sok vizet zavarnak mint egy 8 éves.

2023. nov. 5. 19:14
 36/40 anonim ***** válasza:
64%
35ös de akkor is csak egy idegen...és a kérdező lányáék is 10 évesek, akik nagyrészt a szobájukban vannak
2023. nov. 5. 19:23
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus esete annak, mikor azt hiszik, hogy a nagyobbat lehet ingyen bebiszitternek hasznalni. Hagyd beken szerencsetlent es foglald le a kicsit, mivel magadnak szulted, nem neki.
2023. nov. 5. 19:37
 38/40 babyboom567 ***** válasza:
72%

34-es válaszoló!

Meg fogom engedni(valamikor),mert ez az élet rendje.De nem repesek az ötlettől,őszintén feláll a szőr a hátamon ettől a helyzettől(félreértés ne essék,nem a kis barátai/barátnőitől,hanem az "idegen" jelenlététől),de még van vagy 10 évem ebbe belerázódni.De nyilván más egy 16-17-20 éves "gyerek"(meg a barátja/barátnője),mint egy 10,hisz nem kell mellettük ülni,etetni,őrizni őket.Teljesen más helyzet,mint két 10 évessel ingyen bébiszitternek lenni minden hétvégén,meg szünetbe.

2023. nov. 6. 14:12
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelld magad,hogy a nagyobbat bünteted. Szegénykém.
2023. nov. 6. 16:35
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nyilván imádod, ha a barátnőddel beszélgetnél, de nem tudsz két mondatot se váltani, mert mondjuk a férjed ott van és nem hagy létezni egy pillanatra se igaz?
2023. nov. 6. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!