Ha a nagyobbik lányotok nem akar a kisebbikkel játszani, mit tesztek?
A nagyobbik 10 éves, kisebbik 4.
A nagyobbiknak át szokott jönni a barátnője, általában játszanak (varrnak ruhákat Barbie babáknak, agyagból formálnak, papírmunkásat játszanak, társasóznak), beszélgetnek, számítógépen játszanak, a kicsi pedig nagyon kíván velük lenni, de ők folyton kergetik el, hallani se akarnak róla. Kb minden hétvégén itt van a lányom barátnője, reggeltől estig, tanítási szünetben egész nap. Szomszédok vagyunk.
Sokszor sír a kicsi, hogy nem játszanak vele, emiatt párszor megbüntettem a nagyot, hogy nem találkozhatott a barátnőjével egy hetet. De utána minden kezdődött elölről
Elfelejtettem irni, hogy a nagyobbik lányom is szokott menni a barátnőjéhez, nem csak a barátnője van nálunk.
De a kicsinek még nincsenek barátai, játszóteren se
Ne erőltesd az csak rosszabb.
Más korosztály màst szeretne.
Mièrt kellene egymáson lógni ? Ha megbünteted azzal azt éred el megutàlja a testvèrèt.
Utáltam mikor a barátnőm kistesóját is ránk akarták sózni. Elmenekültünk, laráztuk.
Nekem bátyáim vannak és gondolhatod anyukám nem sózott a haverjaik nyakába.
Gáz is lenne. 10 évesek nagyok a 4 hez minden játékban.
Magyarázd el a kicsinek az ő szintjén hogy azok nagyok. Játsz vele te, vagy neki is szerezz egy korabeli játszótársat.
Annyira gáz hogy ezért megbüntetted a nagyot. Ezzel azt éred el hogy megutálja a kicsit. Magadat büntesd meg miért nem foglalod le te a kicsit.
Szégyeld magad. Aláásod a testvéri kapcsolatot ezzel. Olvass neki, színezzetek, segítsen sütni stb…
Mondjuk azt sem engedném hogy az egész hétvégén ott legyen a barátnő. Oda is kellene valami szabályozás.
Miért kell játszania vele? Mondjuk foglalkozz te a gyerekeddel. Magadnak szültél másodikat, nem pedig a nagyobb lánynak egy pesztrálni való gyereket. Hagyd már, legyen ő is gyerek, és ne gyerekfelvigyázó...
A büntetéshez meg csak külön gratulálok... Hamar el fog költözni az a szerencsétlen lány, mondjuk ha ez a cél, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!