2eves szulinapi tortaja?
ma volt 2 eves a kislanyunk.
Meg volt beszelve en csinalok egy sütit a szülinapra (mint anyukaja) nagyszulok vendegsegbe jönnek.
Csinaltam is egy kis sütit neki, maci formaban gyümölcs diszitessel es banannal edesitev..nem rajongok erte hogy 2 evesen csokis, karamellas, kremes dolgokat egyen egy gyerek.
erre az anyosom beallit egy csokolades vasarolt barbie tortaval habos babos.
Ez engem elegge meglepett es rosszul is erintett mivel mindenki tudja a csaladban hogy nem etetjuk a kislanyunkat edeseggel még es en csinalok tortat.
Ti hogy reagaltatok volna?
En igyekeztem a gyerek figyelmet a tortarol elvonni illetve persze amikor mar orbitalis duhröham volt mert ugye baba a tortaban es enni belöle akkor engedtem egy kicsit. De nem, nem örültem neki.
8 nem mondtam hogy jobb .
Azt mondtam,az én fiam csokitortat kapott nem bananosat...
Amúgy meg neked nem mindegy miért csokitortat vettünk neki?
Én sem mondtam,hogy hülye vagy mert gyumolcstortat kapott tőled
Milyen fogainak? Mit majd pár év múlva elhullat?
Gondolom, azért nem szexelsz a pároddal, neki nehogy jó legyen. Ezt tudom elképzelni rólad. Hívd ide a párod, kérdezzük meg őt is.
a ferjem fogorvos tudod hany 3 eves jön karieszes tejfogakkal?
Kepzeld szexelunk..huhu..mer bizony varom a masodik babat es nem a szentlelektol :-D akitol te varod szerintem.
Engem annyira nem érdekelne a dolog, bár nálunk gyerekkoromban valahogy mindig volt 3-4 torta, mert mindig voltak, akik azt adtak ajándékba. Sose értettem, de nem is foglalkoztam vele annyira.
A másik viszont, hogy két évesnek tényleg jobb a te féle torta.
Voltam egyszer egy kislány első szülinapi "buliján", ahol a vendégeknek lett nyilván a torta szánva, de az egyik nagymama kitalálta, hogy nem ehetnek belőle a vendégek, mert az az ünnepelté, és úgy szokás, hogy a baba szétnyomkodja... Jó hát lehet, hogy van ahol ez szokás, de végig kellett nézni, ahogy a baba kb dagonyázik a többtízezres tortában.
Kérdező itt az emberek simán adnak a gyereknek cukrot is, kicsit agyhalottak ahhoz hogy felfogják az érveket is ha ír az ember. Egyszerűen berögzött a látásuk.. hiába mondod hogy van B is a világon mert ők csak az A-t látják.
Véleményem a helyzetről:
Anyóstól bunkóság volt hogy nem tartotta tiszteletben a kérést. Ez a hatalom játszma. Te kértél valamit de ő csakazértis.
Önmagában ha ez megtörténik legalább lehetett volna benne annyi ha már királyt akar játszani hogy otthon süti meg.
Azzal hogy nem adsz cukrot a gyereknek egyetértek, de egyszer egy évben nem lesz semmi baja abból ha eszik belőle valószínűleg csekély mennyiséget.
Javarészt úgyis ti eszitek meg.
Elmúlik a világ ha a gyerek kap egy kis cukrot.
Itt senki nem zabalt cukrot amikor gyerek volt?
Mindenki csak a gyümölcsöt?
Megvonjatok az édességet a gyerekeitektol,egyszer egy évben sem kaphat .
Ti még gyerekként ketpofara zabaltatok a sok cukros szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!