Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2eves szulinapi tortaja?

2eves szulinapi tortaja?

Figyelt kérdés

ma volt 2 eves a kislanyunk.

Meg volt beszelve en csinalok egy sütit a szülinapra (mint anyukaja) nagyszulok vendegsegbe jönnek.

Csinaltam is egy kis sütit neki, maci formaban gyümölcs diszitessel es banannal edesitev..nem rajongok erte hogy 2 evesen csokis, karamellas, kremes dolgokat egyen egy gyerek.

erre az anyosom beallit egy csokolades vasarolt barbie tortaval habos babos.

Ez engem elegge meglepett es rosszul is erintett mivel mindenki tudja a csaladban hogy nem etetjuk a kislanyunkat edeseggel még es en csinalok tortat.

Ti hogy reagaltatok volna?

En igyekeztem a gyerek figyelmet a tortarol elvonni illetve persze amikor mar orbitalis duhröham volt mert ugye baba a tortaban es enni belöle akkor engedtem egy kicsit. De nem, nem örültem neki.

2023. nov. 4. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
72%

8 nem mondtam hogy jobb .

Azt mondtam,az én fiam csokitortat kapott nem bananosat...

Amúgy meg neked nem mindegy miért csokitortat vettünk neki?

Én sem mondtam,hogy hülye vagy mert gyumolcstortat kapott tőled

2023. nov. 4. 20:47
 12/72 anonim ***** válasza:
68%

Milyen fogainak? Mit majd pár év múlva elhullat?

Gondolom, azért nem szexelsz a pároddal, neki nehogy jó legyen. Ezt tudom elképzelni rólad. Hívd ide a párod, kérdezzük meg őt is.

2023. nov. 4. 20:47
 13/72 A kérdező kommentje:

a ferjem fogorvos tudod hany 3 eves jön karieszes tejfogakkal?

Kepzeld szexelunk..huhu..mer bizony varom a masodik babat es nem a szentlelektol :-D akitol te varod szerintem.

2023. nov. 4. 20:49
 14/72 anonim ***** válasza:
36%

Engem annyira nem érdekelne a dolog, bár nálunk gyerekkoromban valahogy mindig volt 3-4 torta, mert mindig voltak, akik azt adtak ajándékba. Sose értettem, de nem is foglalkoztam vele annyira.

A másik viszont, hogy két évesnek tényleg jobb a te féle torta.

Voltam egyszer egy kislány első szülinapi "buliján", ahol a vendégeknek lett nyilván a torta szánva, de az egyik nagymama kitalálta, hogy nem ehetnek belőle a vendégek, mert az az ünnepelté, és úgy szokás, hogy a baba szétnyomkodja... Jó hát lehet, hogy van ahol ez szokás, de végig kellett nézni, ahogy a baba kb dagonyázik a többtízezres tortában.

2023. nov. 4. 20:51
 15/72 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező itt az emberek simán adnak a gyereknek cukrot is, kicsit agyhalottak ahhoz hogy felfogják az érveket is ha ír az ember. Egyszerűen berögzött a látásuk.. hiába mondod hogy van B is a világon mert ők csak az A-t látják.

Véleményem a helyzetről:

Anyóstól bunkóság volt hogy nem tartotta tiszteletben a kérést. Ez a hatalom játszma. Te kértél valamit de ő csakazértis.

Önmagában ha ez megtörténik legalább lehetett volna benne annyi ha már királyt akar játszani hogy otthon süti meg.

Azzal hogy nem adsz cukrot a gyereknek egyetértek, de egyszer egy évben nem lesz semmi baja abból ha eszik belőle valószínűleg csekély mennyiséget.

Javarészt úgyis ti eszitek meg.

2023. nov. 4. 20:52
 16/72 anonim ***** válasza:
75%

Elmúlik a világ ha a gyerek kap egy kis cukrot.

Itt senki nem zabalt cukrot amikor gyerek volt?

Mindenki csak a gyümölcsöt?

Megvonjatok az édességet a gyerekeitektol,egyszer egy évben sem kaphat .

Ti még gyerekként ketpofara zabaltatok a sok cukros szart.

2023. nov. 4. 20:56
 17/72 A kérdező kommentje:
17es mas egy kisgyerek es egy gyerek...utanna is nezhetsz a fogalomnak. 4,5,6 stb evesen persze hogy mindenki tolta a dobos tortat...de a 2 eves aki talan epp abba hagyta az anyatejezest illetve meg neha szopik...annak nem kell a sport szelet meg a csoki fagyi
2023. nov. 4. 21:00
 18/72 anonim ***** válasza:
29%
17, haha, gyerekként nem is szerettem az édességet. Egy gyereknek főleg ennyi idős gyermeknek NINCS szüksége cukorra. Nézz utána a dolgoknak, ne a baromságot írd.
2023. nov. 4. 21:00
 19/72 anonim ***** válasza:
87%
Mondtad az anyósnak, hogy rossz néven veszed, hogy keresztbe tett neked?
2023. nov. 4. 21:01
 20/72 anonim ***** válasza:
56%
Az én anyósom 5 hónaposan tette a szájába a csoki tortát. Na ott kiborultam. Itt se örültem volna és valószínűleg normális hangnemben elmondtam volna mindenki előtt, hogy miért nem. Esetleg hagytam volna hogy a gyerek játszon azzal is, ha nagyon nem tudnám elterelni akkor picit adnék abból is. De az nem kspna jó pontot érte aki hozta a kifejezett kérés ellenére.
2023. nov. 4. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!