Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2eves szulinapi tortaja?

2eves szulinapi tortaja?

Figyelt kérdés

ma volt 2 eves a kislanyunk.

Meg volt beszelve en csinalok egy sütit a szülinapra (mint anyukaja) nagyszulok vendegsegbe jönnek.

Csinaltam is egy kis sütit neki, maci formaban gyümölcs diszitessel es banannal edesitev..nem rajongok erte hogy 2 evesen csokis, karamellas, kremes dolgokat egyen egy gyerek.

erre az anyosom beallit egy csokolades vasarolt barbie tortaval habos babos.

Ez engem elegge meglepett es rosszul is erintett mivel mindenki tudja a csaladban hogy nem etetjuk a kislanyunkat edeseggel még es en csinalok tortat.

Ti hogy reagaltatok volna?

En igyekeztem a gyerek figyelmet a tortarol elvonni illetve persze amikor mar orbitalis duhröham volt mert ugye baba a tortaban es enni belöle akkor engedtem egy kicsit. De nem, nem örültem neki.

2023. nov. 4. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
75%

Egy éves szülinapjára a fiam csokitortat kapott

Beleturt,nyalogatja,ette..

Mi rossz van abban,ha egyszer egy évben élvezi a gyerek azt,hogy neki is van tortája?nem fog egy alkalomról cukormergezest kapni

2023. nov. 4. 20:38
 2/72 A kérdező kommentje:
es mi jo van abban ha kap egy csoki tortat 2es? :-D
2023. nov. 4. 20:39
 3/72 anonim ***** válasza:
56%
Ez akkora ügy? Összeveszel anyósoddal, megvonod az édességet egy kisgyerektől? Milyen anya vagy te? Nem mindenki lehet laktóz érzékeny vegán, mint te. Dührohamod van, mert a gyereked evett a saját szülinapi tortájából? Gratulálok, remek élete lesz a gyerekednek melletted.
2023. nov. 4. 20:39
 4/72 anonim ***** válasza:
77%

Az,hogy gyerek.

Ne legyél ennyire begyöpösödött

2

2023. nov. 4. 20:41
 5/72 A kérdező kommentje:

nem 4es :-D neki volt. latom neked sincs szöveg ertelmezesi kepesseged.

Igen zavar...ha az epp 2evesem vercukor szintjevel jatszanak

2023. nov. 4. 20:42
 6/72 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok bio szülő, szóval adtam volna a gyereknek egy szelet tortát, aztán ennyi. Nem lesz baja attól, ha egyszer az évben eszik ilyet. De amúgy ha végig így lesz nevelve, akkor már most borítékolni lehet, hogy a zsebpénze édességekre fog elmenni. Minél jobban tiltanak valamit neki, annál jobban fogja akarni.
2023. nov. 4. 20:42
 7/72 A kérdező kommentje:
ez nem valasz 5ös... a kerdes az miert jobb egy csokis torta mint egy bananos? ;) Ami nem emeli ugy a vercukrod, nem art a fogaidnak (amiket ugysem tudsz per pillanat jol mosni ilyen korban) .
2023. nov. 4. 20:43
 8/72 anonim ***** válasza:
82%

Vercukorszintjevel játszanak.jezusom.🤣

Egy falat tortarol beszélsz,amit egyszer egy évben megeszik.

Te engem máglyán égetnel el ha látnád,hogy a 18 honaposom hogy majszolja a kekszet .🤣

2023. nov. 4. 20:44
 9/72 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező ha nem cukorbeteg a gyereked, semmi nem történik a vércukorszintjével. A normál szervezet termel inzulint, ami lebontja a cukrot. Ugye tudod, hogy nem ettől lesz cukorbeteg?
2023. nov. 4. 20:44
 10/72 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, semmi baja nem lesz a gyereknek attól, hogy a szülinapján eszik egy szelet csokitortát.

ovis szülinapok is lesznek majd, lesz ott is olyan édesség, ami neked nem fog tetszeni. Nem kell tömni csokival a gyereket, de idővel oldani kell ezt a korlátozást.

Én a leírt esetben inkább azt látnám problémának, hogy anyós miért vett (bármilyen) tortát úgy, hogy erről előtte nem egyeztetett veletek.

2023. nov. 4. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!