2eves szulinapi tortaja?
ma volt 2 eves a kislanyunk.
Meg volt beszelve en csinalok egy sütit a szülinapra (mint anyukaja) nagyszulok vendegsegbe jönnek.
Csinaltam is egy kis sütit neki, maci formaban gyümölcs diszitessel es banannal edesitev..nem rajongok erte hogy 2 evesen csokis, karamellas, kremes dolgokat egyen egy gyerek.
erre az anyosom beallit egy csokolades vasarolt barbie tortaval habos babos.
Ez engem elegge meglepett es rosszul is erintett mivel mindenki tudja a csaladban hogy nem etetjuk a kislanyunkat edeseggel még es en csinalok tortat.
Ti hogy reagaltatok volna?
En igyekeztem a gyerek figyelmet a tortarol elvonni illetve persze amikor mar orbitalis duhröham volt mert ugye baba a tortaban es enni belöle akkor engedtem egy kicsit. De nem, nem örültem neki.
Egy éves szülinapjára a fiam csokitortat kapott
Beleturt,nyalogatja,ette..
Mi rossz van abban,ha egyszer egy évben élvezi a gyerek azt,hogy neki is van tortája?nem fog egy alkalomról cukormergezest kapni
Az,hogy gyerek.
Ne legyél ennyire begyöpösödött
2
nem 4es :-D neki volt. latom neked sincs szöveg ertelmezesi kepesseged.
Igen zavar...ha az epp 2evesem vercukor szintjevel jatszanak
Vercukorszintjevel játszanak.jezusom.🤣
Egy falat tortarol beszélsz,amit egyszer egy évben megeszik.
Te engem máglyán égetnel el ha látnád,hogy a 18 honaposom hogy majszolja a kekszet .🤣
Kérdező, semmi baja nem lesz a gyereknek attól, hogy a szülinapján eszik egy szelet csokitortát.
ovis szülinapok is lesznek majd, lesz ott is olyan édesség, ami neked nem fog tetszeni. Nem kell tömni csokival a gyereket, de idővel oldani kell ezt a korlátozást.
Én a leírt esetben inkább azt látnám problémának, hogy anyós miért vett (bármilyen) tortát úgy, hogy erről előtte nem egyeztetett veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!