Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereketek 2. szulinapja...

Gyereketek 2. szulinapja milyen volt (vagy lesz)?

Figyelt kérdés

Valami kulonlegesebb program,tematikus zsur, dekoracio volt/lesz?

Vagy meg kicsi ezekhez, sima torta es ajandekozas?

2018. aug. 16. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi tematikus zsur.

Szűk család. Mamák, dedik. Kb. 12-13 fő.

Volt 2 torta. Lufik. Sütemény, gyümölcs.

Főztem húslevest, sültek és saláták voltak.

2018. aug. 16. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Tematikus zsúr 2 évesnek?!?

Nagyszülők és nagynénik-bácsik jöttek, torta, ajándékok. Nyaraláson voltunk pont.

2018. aug. 16. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk tematikus volt hiába család gyűlt össze .

Sam a tűzoltó mánia volt ekkor nála, így e szerint rendeztük be a nappalit és jöttek a nagyszülők (szűk család).

Nagyon élvezte,még a tortája is sam a tűzoltós volt.

2018. aug. 16. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Tavaly grilleztünk, a nagyszülők kerjében vidéken. 34en voltunk. Bogyó és Babócás torta volt, terítő, tányérok, pohár. Idén már traktor mánia van, étterembe foglaltunk egy kis termet,mert rossz idő volt már az előtte való napokban is, otthon meg nem fértünk volna. 26an voltunk, 2 családban baba született, így ők nem jöttek. Dekoráció igazából nem volt, 2 nagy héliumos traktor lufit vittünk, a torta is traktoros volt.
2018. aug. 16. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Három gyerekem van, mi a szülinapokat elsősorban szűk családi körben ünnepeljük. A legnagyobb második szülinapján mondjuk pont ott voltak a nagyszülők is. Csak torta és ajándékozás volt. A középsőén elmentünk négyesben strandolni, itthon volt egy kis torta, amit én sütöttem, semmi tematikus nem volt benne, almaszeletekkel díszítettem, a gyertyák elfújása után ajándékozás, aztán együtt játszottunk az ajándékokkal. Dekoráció nem volt, csak egy nagy csokor virág a torta mellett. A legkisebb pedig még nincs két éves, de nála is csak sk torta, ajándék, és valami közös családi program (pl. állatkert, strand, ilyesmi) van tervben.
2018. aug. 17. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!