Szerintetek szoljak neki? (szulinap)
Ha jó a kapcsolat, akkor igen, hátha csak elfelejtették, mert ezer dolguk volt stb.
Ha nem, akkor viszont egy túrót. Egyrészt úgyis sanszos, hogy nem akarnak jönni, csak még ezt megmondani sem képesek, másrészt fogom magam és lefoglalom a játszóházat két fővel kevesebbre. Nem fogok potyára fizetni azért, mert két ember annyival nem tisztel meg, hogy egy “nem tudunk menni” választ küldjön. Ha mégis betoppannak, akkor pedig higgadtan megmondanám, hogy “bocsi, de mivel nem jeleztetek vissza, így nem számítottam rátok, feleslegesen meg nem akartam kifizetni a helyeteket”.
En rakerdeznek.
Voot mar olyan, hogy en is elfelejtettem, pontosabban nalunk papiralapu meghivokat kuldenek es elfelejtettem visszakuldeni a valaszt, hogy megyunk. Ott maradt a konyhapultom, nem raktam be a gyerek taskajaba, a ferjem meg rapakolt egy masik levelet. Es ennyi.
Nem direkt volt, de van 3 gyerekem, meg munkam es sorolhatnam estig. Amit nem csinalok meg azonnal, vagy nem irok be a naptarba, az neha elfelejtodik...
Par nap mulva talalkoztam az anyukaval a sulinal es rakerdezett, akkor vilagosodtam meg, hogy a level valszeg azota is a pulton pihen.
Amugy nem rosszbol, de amig kiirtad a kerdest es elolvasod a valaszokat, annak az idonek a huszada sem ment volna el azzal, hogy dobsz egy emailt a szulonek.
Ha arra sem reagal, akkor meg nem-nek veszed es kesz, ne rabold a sajat idodet a toprengessel.
Ilyet nem “ciki” megkerdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!