Szulinapi bulit szervezunk egy jatszohazba, amire emailban elkuldtem a meghivokat, ez bevett szokas a csoportunkban. Kertem mindenkit, h jelezzenek vissza, hogy szamithatunk-e rajuk. Mindenki visszajelzett, egy testverpar kivetelevel. Mivel amugy sem lesznek sokan kb. 8 gyerek, nem mindegy, hogy ok jonnek-e, es a jatszohaznak is le kell adnunk egy letszamot. 4 napja nem reagaltak, ti rakerdeznetek megegyszer emailben?az biztos, h megkaptak, mert apukaval osszefutottunk masnap.
Utolso, en ezt ertem, de ilyen helyzetben en reszleteznem, h miert nem biztos, es irnek egy kb. datumot, h mikor derul ki. Mas is irta egybol, h bizonytalan, mert munka miatt lehet elutazik, de nem biztos, jovo heten derul ki. En igy tartom korrektnek.
2020. febr. 1. 17:30
12/16 anonim válasza:
Szerintem annyit kellene nekik írni, hogy hétfőn le kell adnod a fix létszámot, ha holnapig nem jeleznek vissza, hogy jönnek, akkor úgy veszed, hogy nem jönnek. És akkor tudják, mi a helyzet.
2020. febr. 1. 17:35
13/16 anonim válasza:
kėrdező
a talån,nem biztos mögött,lehet hogy nem tudják rå ėrnek e hėtvėgėn,vagy az is lehet e mögött hogy nem tudjåk lesz e pėnzük a szülinapi ajándėkra.
az utobbit te hogy írnåd meg bocsi nem tudok eljönni mert nincs pėnzem ajåndėkra ,ezt te le írnåd måsik félnek ?
2020. febr. 1. 19:57
14/16 anonim válasza:
13-as mond valamit sajnos :( nagyon sokan szégyellik bevallani, ha anyagi okokból nem tudják elengedni a gyereket. Nekem sok szegény barátom volt, és évekkel később tudtam csak meg, hogy pl egyiküket konkrétan azért nem engedte el soha az anyukája a zsúromra, mert drága ajándékra nem telt nekik, azt pedig cikinek érezte volna, ha én a tehetős kislány “csak” egy csokit kap az ő gyerekétől.
Ezt kb 14 évesen tudtam meg, nagyon rosszul esett, mivel sem én, sem a szüleim soha nem néztük le a szegényebbeket, az sem volt baj, ha valaki egyáltalán nem hozott ajándékot, örültem, hogy eljött.
2020. febr. 2. 10:32
15/16 A kérdező kommentje:
Maganoviba jarunk, szinte biztos, hogy nem ez a helyzet. De persze sosem lehet tudni. Koszonom a valaszokat. Mindenesetre ha en nem tudnam a penz miatt, mondanek valami kegyes hazugsagot pl. elutazunk videkre, dolgozni kell, szinhazjegy van stb es lemondaman egybol. Ha meg nem tudnam, h lesz-e penz, akkor neg azt, h jovo heten kiderul, ha akkor meg nem keso pontosan megmondani. De egy ilyen valasszal nem lehet mit kezdeni nem is reagaltam ra es nem is fogok, nagyon rosszul esett.
2020. febr. 2. 12:30
16/16 anonim válasza:
Ja, hogy magánovi... és számít a 2szer 3-4 ezer ft. :) :) nagyon hihető
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!