Hogyan szóljak neki, hogy ebből baj lehet? Egyáltalán érdemes beleszólni?
Figyelt kérdés
A szitu: a szomszédomban a párom rokonai laknak. Apa, anya, 9, 6, 2 éves gyerekek. A kicsik reggeltől estig az udvaron, a szülők max esőben engedik be őket a házba. Ordítanak, sikítanak reggel 6-tól este 10-ig, de a gond nem ez, hanem hogy sokszor azért üvöltenek, mert éhesek, égeti a nap a bőrüket, mert a tűző napon vannak, árnyék nincs. De ilyenkor minősíthetetlen hangnemben beszélnek vel ük, még én sem ismerek ennyi féle sértést, káromkodást. Plussz mindkét szülő alkoholista. A fülembe jutott, hogy a másik szomszédjuk szólni akar a gyámügynek. Szerintetek szóljak a családnak, vagy ebbe nem szabad beleavatkozni? Vagy mi lenne jó a gyerekeknek? Ha szólok vagy ha nem?2014. júl. 26. 22:22
1/6 anonim válasza:
A gyerekeknek az lenne a jó természetesen, ha szerető családban nőnének fel, de ez nem az :-(. Szóljanak a gyámügynek, mert a kicsiknek ez árt, én a helyedben nem mondanám meg nekik. Párod mit gondol? Ő szólna?
2/6 anonim válasza:
Én ebbe nem avatkoznék bele,csak rosszul jönnél ki belőlle.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a szomszéd jól teszi, hogy szól a gyámügynek. Én vagy a szomszédok mellé állnék, vagy nem folynék bele.
4/6 anonim válasza:
miért szólnál? szerintem jó, hogy van egy szomszéd aki egy picit is törődik velük!
atyaúristen, ételen-szomjan a 40 fokos tűző napon? ha az én családom lenne, már nem lennének ott a gyerekek!
5/6 A kérdező kommentje:
Párom már többször rájuk szólt, hogy ne csinálják, többször hozta már át őket a lakásba, mert itt hűvös van, vagy enni. De magunkhoz venni nem tudjuk őket, mert 6 gyermeket nevelünk, 9-hez kevés a hely, meg a jövedelmünk is. Párom már akart szólni a gyámügynek, de az anyukája könyörgött, hogy ne. Egy darabig az anyja segített nekik, napközben ő volt a kicsikkel, de mióta nem tud ott lenni, még rosszabb a helyzet.
2014. júl. 26. 22:55
6/6 anonim válasza:
Miért szólnál nekik. Inkább szólj te is a gyámügynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!