Érdemes beleszólni más kapcsolatába? Elmondjam neki, hogy megcsalja a barátnője? 19/L
A párom legjobb barátjáról van szó. Láttam a barátnőjét egy fiúval csókolózni nyílt utcán. Két éve van együtt a srác a csajjal.
Kedvelem fiút és tudom, hogy mindent megtesz a barátnőjéért és nem azt érdemli, hogy átvágják. De nem akarok kavarógépnek sem tűnni.
Ti mit tennétek a helyemben?
A srác 24 éves, a csaj 21.
Én kimaradnék a dologból.
Vagy, ha nagyon nem tudnám magamban tartani, akkor a páromnak mondanám el, aztán döntse el ő, hogy elmondja e, végülis az ő legjobb barátjáról van szó.
Persze csak akkor mondd el neki, ha 1000%.
Első körben megpróbálnám magamban tartani, mert nem az én dolgom, és akaratomon kívül nagy kavarásokat indítanék el.
Ha nagyon kedvelném a srácot és nem bírnám elfelejteni az ügyet, akkor a lánynak mondanék annyit 4 szemközt, hogy láttam egy másik fiúval csókolózni, és adnék neki egy esélyt, hogy ő vallja be a barátjának. Ha erre nem hajlandó, de látnám, hogy nagyon megbánta és szereti a barátját, vszínű hagynám az "árulkodást". Ha a lány szemtelenül reagálna a felajánlásomra, a barátommal tanácskoznék, mi legyen.
Az a rossz, hogy bizonyítani nem tudod a dolgot. Amúgy hogy működik a kapcsolatuk, Te hogy látod? Szeretheti a lány egyáltalán?
Én elmondanám,nem érdekelne,hogy ki minek tart..
De gondolj bele,hogy ellenkező esetben te is elvárnád,nem?
Ha most, két éves kapcsolatnál megcsalja. mit fog tenni később ? Vagy így fogják végigélni az életüket ?
Mindenképpen meg kell mondani a srácnak, már csak a hogyan a kérdéses
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!