Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes beleszólni más kapcsol...

Érdemes beleszólni más kapcsolatába? Elmondjam neki, hogy megcsalja a barátnője? 19/L

Figyelt kérdés

A párom legjobb barátjáról van szó. Láttam a barátnőjét egy fiúval csókolózni nyílt utcán. Két éve van együtt a srác a csajjal.

Kedvelem fiút és tudom, hogy mindent megtesz a barátnőjéért és nem azt érdemli, hogy átvágják. De nem akarok kavarógépnek sem tűnni.

Ti mit tennétek a helyemben?

A srác 24 éves, a csaj 21.

2011. nov. 13. 13:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
hát nem illik de ha tényleg igaz a dolog és meg vagy róla győződve hogy ez 100%,akkor biztos hogy elmondanám...
2011. nov. 13. 14:00
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Én kimaradnék a dologból.

Vagy, ha nagyon nem tudnám magamban tartani, akkor a páromnak mondanám el, aztán döntse el ő, hogy elmondja e, végülis az ő legjobb barátjáról van szó.

Persze csak akkor mondd el neki, ha 1000%.

2011. nov. 13. 14:03
 3/18 A kérdező kommentje:
100%, a saját két szememmel láttam.
2011. nov. 13. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Első körben megpróbálnám magamban tartani, mert nem az én dolgom, és akaratomon kívül nagy kavarásokat indítanék el.

Ha nagyon kedvelném a srácot és nem bírnám elfelejteni az ügyet, akkor a lánynak mondanék annyit 4 szemközt, hogy láttam egy másik fiúval csókolózni, és adnék neki egy esélyt, hogy ő vallja be a barátjának. Ha erre nem hajlandó, de látnám, hogy nagyon megbánta és szereti a barátját, vszínű hagynám az "árulkodást". Ha a lány szemtelenül reagálna a felajánlásomra, a barátommal tanácskoznék, mi legyen.

Az a rossz, hogy bizonyítani nem tudod a dolgot. Amúgy hogy működik a kapcsolatuk, Te hogy látod? Szeretheti a lány egyáltalán?

2011. nov. 13. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Én elmondanám,nem érdekelne,hogy ki minek tart..

De gondolj bele,hogy ellenkező esetben te is elvárnád,nem?

2011. nov. 13. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos hogy baratod baratjanak es a lanynak a kapcsolatarol mindent tudsz. Lehet hogy Te ugy latod, hogy a srac "mindent megtesz alanynak", de lehet hogy a lany nem igy latja/megsem igy van. Nem a sraccal vagy/elsz, csak egy kivulallo vagy aki kivulrol nez be a kapcsolatba es zsurit jatszik. Eloszor is mindig a harmadik, aki beleszolt az a hibas, nincs neki koszonet. A masik, mi kozod hozza? Ha annyira oda vagy hogy "jot tegyel", akkor ne mondd meg, hanem alcazott utakon vezesd ra a sracot hogy nezzen utana baratnojenek es viselkedesenek, mit is csinal akkor mikor nincsenek egyutt, stb.
2011. nov. 13. 14:13
 7/18 A kérdező kommentje:
A kapcsolatuk jól működőnek látszik kívülről.
2011. nov. 13. 14:15
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha most, két éves kapcsolatnál megcsalja. mit fog tenni később ? Vagy így fogják végigélni az életüket ?

Mindenképpen meg kell mondani a srácnak, már csak a hogyan a kérdéses

2011. nov. 13. 14:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én talán megbeszélném a barátommal, hogy ő mit gondol a dologról.
2011. nov. 13. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az tök mind1, hogy Te vagy mások mit látnak kívülről, hogy a srác jó vele vagy sem, a lényeg az hogy a lány megcsalja, hogy miért az jelen esetben tök mind1. Ha nem kap meg valamit a csaj akkor mehet, dobja a pasiját és lépjen el, de nem csalja meg! Mond el a párodnak, aztán beszéljétek meg hogy elmondjátok e vagy sem, esetleg hozd fel a lánynak hogy láttadd őt és mik a terei, ha csak egy botlás akkor nem kell elmondani
2011. nov. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!