Érdemes beleszólni más kapcsolatába? Elmondjam neki, hogy megcsalja a barátnője? 19/L
A párom legjobb barátjáról van szó. Láttam a barátnőjét egy fiúval csókolózni nyílt utcán. Két éve van együtt a srác a csajjal.
Kedvelem fiút és tudom, hogy mindent megtesz a barátnőjéért és nem azt érdemli, hogy átvágják. De nem akarok kavarógépnek sem tűnni.
Ti mit tennétek a helyemben?
A srác 24 éves, a csaj 21.
Bírom ezt, a nem a te dolgod ne szólj bele hozzáállást az emberektől, remélem velük kapcsolatba is így éreznek az emberek, és így segítenek nekik.
Mond el a srácnak, és ne a barátodon keresztül. Te láttad, te mond el, persze megbeszélheted a barátoddal, hogy mégis hogy add elő, de nem ő látta a dolgok, nem állhat oda egyedül előadni a történetet, de melletted állhat amikor te megteszed.
Kösz mindenkinek sokat segítettetek.
Először megpróbálom a lánnyal tisztázni a dolgokat, utána meglátom hogyan tovább.
Lehet, hogy vad a feltételezésem, de nem lehet, hogy megegyeztek egymás közt egy félig-meddig nyitott kapcsolatban? Mert a nyílt utcán csókolózni a lakhelyén nagy kockázatvállalásra utal, ha titokban akarja a lány tartani, hiszen bárki ismerős megláthatja (ahogy történt is).
Igazuk van, akik azt írják, hogy kívülről nem lehet mélységében belelátni más emberek kapcsolatába.
Egy kerülőút jutott eszembe: ha legközelebb mindannyian együtt vagytok egy társaságban, dobd be a témát, ki mit tenne, ha közeli ismerősének a párját látná mással csókolózni, és ki mit várna ilyenkor, ha őróla lenne szó, szeretné -e, ha szólna nekik az ismerős, mit látott. Közben megfigyelheted a lány reakcióját és egyértelműen kiderülne, hogy a barát tudni szeretne -e ilyesmiről, vagy inkább homokba dugná a fejét.
Utána hívd félre a lányt és mondd el neki, miért jutott eszedbe ez a kérdés. A többit bízd rá.
Én úgy értelmezem, hogy a lányhoz semmi közöd, tehát minek akarsz vele beszélni? semmi értelme :)
A barátodnak viszont a legjobb barátja a "szenvedő" fél, úgyhogy szerintem a barátodnak mondd el mit láttál, ő meg majd elmondja a barátjának, és a barát majd azt kezd az információval amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!