Szóval már ne is szóljak ha a gyereknek baja lehet? Ide jutott a világ? Még én voltam a bunkó!
Kirándulni voltam egy kilátónál.
Szülők fényképezkedtek, kisgyereknek háttal(persze logikus) és oda ment a kilátó széléhez a szakadékhoz a gyerek.
Én meg megíjdedtem, és rájuk szóltam, hogy "Figyeljetek már a gyerekre! Mindjárt leesik!"
És leteremtettek, hogy ne szóljak bele, meg nem olyan hülye a gyerek hogy leessen!( már a szélén kóricsált ahol semmi korlát és vagy 6-7 méteres szakadék lefele)
Meg hogy én taknyos semmit nem értek a gyerekekhez, és több eszük van mint nekem, meg nem fognak pórázt kötni rá!
De gondolom ha leesik akkor még engem vertek volna meg hogy ott voltam és nem vigyáztam rá!
Szóval ilyen a világ? Segíteni szerettem volna, és még én vagyok a tahó mert a szülők ennyire felelőtlenek?
Felnőttként nincs annyi eszük mint nekem?
Mi a tanulság ebből? Ha látok egy kisgyereket aki megsérülhet, inkább fordítsam el a fejem? "úgyis van a szüleiknek 2x annyi esze meg élettapasztalata mint nekem?"
18/F
Ezek a tipikus "enmindentjobbantudokfogdbeaszad" szulok. Ne roluk vegyel peldat, hidd el jo , hogy legalabb te odafigyelsz az embertarsaidra.
Ok meg nezzenek csak, ha egyszer eluti a gyereket az auto vagy barmi baja lesz a figyelmetlenseguk miatt.
"Szóval ilyen a világ?"
Nem, az a konkrét két darab szülő ilyen, akikkel találkoztál.
Az unokatesómra is azt mondták,hogy "csak a parton bogarászik, nem lesz baja!" aztán már csak a csobbanást hallották...
De kimentették nem lett baja!
Lehet, hogy rossz stílusban, kioktatón mondtad..
Én biztos megköszöntem volna, nem rádripakodom. Szólj legközelebb is, legalább a te lelkiismereted tiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!