Gyerekkel hogy lehet kibírni ?
Megőrülök, reggel 7 óra van már régen megy az orditas itthon csapkodnak a gyerekek feleségem ordít velük , minden hétvége ilyen, egyszerűen nem bírom.
Hogyan tudják ezt más emberek elviselni ?
#40-re. Olyan mikor volt utoljára, hogy te voltál a gyerekekkel, és a feleséged elment pár órára kikapcsolódni? Ez lenne neki a segítség. Hogy te rendezd le ezeket a napi kis cirkuszokat.
Meg az is fontos lenne, hogy neked is meglegyen a kikapcsolódásod.
42: mivel iskolások neki minden munkanap 8-15 óráig van ez. Hétköznap én home offices vagyok így én főzök, tehát gyakorlatilag minimális elfoglaltsága van. Termeszetesen ezen felül lányomat edzésre heti 1-2 alkalommal én viszem, fiam nem nagyon jár sehova így őt nem tudom vinni.
Továbbá hozzá szeretném tenni hogy akkor megy el kikapcsolódni amikor akar , mert nem szólok bele, az más kérdés hogy nem szeret menni illetve örökké a gyerekekre akar vigyázni mivel írtam neki ez fontos hogy őt szeressék jobban ezert inkább O akar a gyerekekkel lenni.
43: nálam ez lenne. De nem ez van hanem orditoznak dobaloznak majd feleségem probal másik márkájú cukrot szerezni bele. Ha a fiam virslit ker és kap akkor ordít hogy neki rántotta kell. A virslit megkapja a kutya rántottat feleségem csinál majd fiam kitalálja hogy fúj. Akkor azt is megkapja a kutya , majd razendit hogy neki virsli kell. Újabb virsli főzés és akkor azt megeszi. Ez total mindennapos, én csinálnék reggelit mindenki azt enne ez van és kész. Nem 5 fajta étel és ha jön a családi orditas akkor még 2 másikat is. Ha szólok miatta velem is orditanak, feleségem is ordít velem is.
Esküszöm aki ezt bírja annak gratulálok.
És az iskolába ki hozza-viszi a gyerekeket? A főzésen kívüli házimunkát ki csinálja?
Az asszony minden munkanap 8-15ig szórakozni jár?
Mondjuk ezek csak mellékkérdések, jobban èrdekel, hogy harapózhatott el ìgy a viselkedédük illetve oké hogy mindenki ordít de pontosan mit?
A teát èn is kiöntöttem volna, ha ilyen durván hisztiznek. Ha nem akkor csak felajánlok vizet alternatívaként. Plusz mondanék is egy-két információt a világ és a családunk működéséről és normáliról.
Legutóbb dackorszakban fogadható el, hogy a gyerek kiabálós jelenetet rendez.
Hűha érdekes a feleséged, a gyerekek totál a fejére nőttek, azt is látják hogy ellened lép fel, ki is használják. Pedig kellenek a határok. Tudod ki a tököm ugrálna nekik. Nem normális hogy ennyire nélkülözhrtetlen akar lenni. Lehet vissza kéne mennie dolgozni hogy tisztuljon az agya.
Lehet tanácsadásra kellene jarnotok, talán ha mástól is hallja hogy gond van, nem csak veled ordít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!