Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel hogy lehet kibírni ?

Gyerekkel hogy lehet kibírni ?

Figyelt kérdés

Megőrülök, reggel 7 óra van már régen megy az orditas itthon csapkodnak a gyerekek feleségem ordít velük , minden hétvége ilyen, egyszerűen nem bírom.

Hogyan tudják ezt más emberek elviselni ?

2023. máj. 20. 07:04
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, nálunk nincs se csapkodás, se ordítás :D
2023. máj. 20. 07:05
 2/53 A kérdező kommentje:

A hétköznapot szeretem lemegy a reggeli uvoltozes azt van egy esti orditozas és kész a többi jó mert iskolában vannak. De a hétvége... Nagyon kemény.

Sajnos nem iszom de ma veszek alkoholt kipróbálom hátha ez a megoldás hogy kibírjam.

2023. máj. 20. 07:09
 3/53 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenek előfordulnak, ahol kisgyerek vannak, de minden hétvégén rendszeresen? Hétköznap nem? Ez így elég érdekes...
2023. máj. 20. 07:10
 4/53 anonim ***** válasza:
92%
Neveld meg őket!
 5/53 anonim ***** válasza:
94%

🙈

Most ébredt az egyik, épp hozzámbújva relaxál (3 év)màsik alszik…(4,5 év)

Én kávé mellett gyakorizok.

Férjem alszik..

Ha megittam elmegyek hajatmosni.

Remélem a másik kibírja addig alvással.

Ha nem, beküldöm őket az apjukhoz, hogy bújjanak mellé egy könyvvel.

Ebben az esetben addig forralok vizet is ( férj csak teázik, nem kávézik)

Kijövök reggeli

Itt lehet lesz 1-2 hangosabb invitálás.. plusz az öltözködés is noszogatást kíván.

( mellesleg tegnap iitt is kattanás volt, nem voltak oviban..

Reggel még oké volt.. de a délelőtt.. az utolsó porszemen is veszeledtek…

De ez hál Isten nem mindennapos)

6/53 anonim ***** válasza:
44%
Nalunk is ugyanez. Minden hetvege,unnapnap orjonges, orditas. Valamelyik mindig sir, kulon kulon, ha nem, egymast verik reggeltol estig vagy veszekednek. Nekem mar iratnom kell valamit, mert ejjel sem tudok aludni az allando stressztol, idegbeteg lettem, visitok en is egesz nap. Elviselhetetlenek. A munkahelyem pihenem ki magam. Nem tudom mi a megoldas erre. Mashol miert normalisak a gyerekek? Nekem miert lett ket ilyen hisztis, nyugos, elviselhetetlen gyerekem. Mi olyan nyugodtak voltunk a ferjemmel. A kicsi az allandoan merges, morog, semmi sem jo, mindenert uvolt,sir,lekop meg fejel. Borzaszto nah. En alig varom, hogy felnojjenek es ujra ketten legyunk a ferjemmel.
2023. máj. 20. 07:11
 7/53 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk megnevelik a gyereket és kiviszik őket eleget mozogni, hogy tudják hol lehet tombolni, hol nem.

Felállsz és rájuk szólsz. Gondolom a feleséged is fáradt, ha a hét többi napján egyedül van velük, bár ezt bizonyára leszrod. Növessz tököt és vállald a felelősséget a tetteidért, jelen esetben a gyerekeidért.

2023. máj. 20. 07:12
 8/53 anonim ***** válasza:
94%
3-mas vagyok. Azt még hozzá tenném, hogy ez szerintem nem normális, vmit nagyon rosszul csináltok. Főleg ha olyan fordul meg a fejedben, hogy inni szeretnél emiatt. Nagyon remélem, hogy kamu ez a kérdés.
2023. máj. 20. 07:12
 9/53 Derjaderja ***** válasza:
83%

Nekem egyszerre ült az ölemben a 2 gyerek és a kutya. Mindjárt megyünk kirándulni.

Itt a párom fia, ünnepi hangulat van.

Nálunk is van néha hangosság meg fáradt fejnek sok nyüzsgés, de Nálatok mi a gond, nem tudod leírás hosszabban. Mitől van rossz hangulat stb

2023. máj. 20. 07:13
 10/53 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg elegem van. Most is próbáltam mindent, este osszepakoltam a kocsit , már rajta a 4 bicaj, csak az nincs eldöntve hogy 2 nap szállással a tisza to vagy 1 nap csak kirándulás a velencei tó körül, a reggeli félig elkészítve de igazából már enni sincs kedvem. És elindulni se , ha lenne valami tömény itthon esküszöm innék belőle, azt lefekudnek a kanapéra és orditson csapkodjon mindenki ahogy akar.
2023. máj. 20. 07:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!