Gyerekkel hogy lehet kibírni ?
Megőrülök, reggel 7 óra van már régen megy az orditas itthon csapkodnak a gyerekek feleségem ordít velük , minden hétvége ilyen, egyszerűen nem bírom.
Hogyan tudják ezt más emberek elviselni ?
A hétköznapot szeretem lemegy a reggeli uvoltozes azt van egy esti orditozas és kész a többi jó mert iskolában vannak. De a hétvége... Nagyon kemény.
Sajnos nem iszom de ma veszek alkoholt kipróbálom hátha ez a megoldás hogy kibírjam.
🙈
Most ébredt az egyik, épp hozzámbújva relaxál (3 év)màsik alszik…(4,5 év)
Én kávé mellett gyakorizok.
Férjem alszik..
Ha megittam elmegyek hajatmosni.
Remélem a másik kibírja addig alvással.
Ha nem, beküldöm őket az apjukhoz, hogy bújjanak mellé egy könyvvel.
Ebben az esetben addig forralok vizet is ( férj csak teázik, nem kávézik)
Kijövök reggeli
Itt lehet lesz 1-2 hangosabb invitálás.. plusz az öltözködés is noszogatást kíván.
( mellesleg tegnap iitt is kattanás volt, nem voltak oviban..
Reggel még oké volt.. de a délelőtt.. az utolsó porszemen is veszeledtek…
De ez hál Isten nem mindennapos)
Mondjuk megnevelik a gyereket és kiviszik őket eleget mozogni, hogy tudják hol lehet tombolni, hol nem.
Felállsz és rájuk szólsz. Gondolom a feleséged is fáradt, ha a hét többi napján egyedül van velük, bár ezt bizonyára leszrod. Növessz tököt és vállald a felelősséget a tetteidért, jelen esetben a gyerekeidért.
Nekem egyszerre ült az ölemben a 2 gyerek és a kutya. Mindjárt megyünk kirándulni.
Itt a párom fia, ünnepi hangulat van.
Nálunk is van néha hangosság meg fáradt fejnek sok nyüzsgés, de Nálatok mi a gond, nem tudod leírás hosszabban. Mitől van rossz hangulat stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!