Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel hogy lehet kibírni ?

Gyerekkel hogy lehet kibírni ?

Figyelt kérdés

Megőrülök, reggel 7 óra van már régen megy az orditas itthon csapkodnak a gyerekek feleségem ordít velük , minden hétvége ilyen, egyszerűen nem bírom.

Hogyan tudják ezt más emberek elviselni ?

2023. máj. 20. 07:04
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
37%
8as,marpedig nem kamu, 6os vagyok, este mar en is ittam, boroztunk, oldja a feszultseget, vegre nem 100as pulzussal,meg legszomjjal aludtam el ,ahogy mostanaban az esti cirkuszok utan, sokszor sirogorcsot kapok estere,es van hogy karmoltam az arcom toluk vagy a sarokban bogtem, mert osszeomlok mar a ket gyerektol. Nalunk apai vonalon van probelmas nagyszulo, utolag derult ki sok minden,ongyilkossag, meg pszichiatriai kezelesek. Szoval ilyen ideggyenge vonalra visszauthet az unoka, ezt ki gondolta volna, en erre vezetem vissza,h ilyenek a kolykok . Bar nem is tudtam gyermekvallalas elott, mert itt divat elhallgatni az ilyet.
2023. máj. 20. 07:18
 12/53 anonim ***** válasza:
93%
Sürgősen kezdjetek el családterápiára járni.
2023. máj. 20. 07:26
 13/53 Derjaderja ***** válasza:
73%

Szerintem ez túl sok progi ha fáradtak vagytok. Lehet, ez a baj. Nem muszáj telefeszíteni a hétvégét. Mi most 3 hétvégén el voltunk egymás után éjjelre is és az utolsónál már elég terhelő volt, de mondjuk az pont nem volt elkerülhető utazás.

Egy kicsit lazább kinti program nem jobb?

2023. máj. 20. 07:27
 14/53 A kérdező kommentje:

13: múlt héten esett ezért nem voltunk sehol az volt a baj. A hétvégén mennénk az is baj. Előtte hétvégen csak itt a környéken sétáltunk az is baj. Azelőtt colt talán a velencei tó körül cangazas kajalas, na aznap alig volt baj.

Ha reggel van az a baj ha este az a baj ha 5 fogasos a reggeli az a baj ha nincs reggeli az a baj.

2023. máj. 20. 07:29
 15/53 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk a durandai cigóknál jellemző ez a viselkedés. De ők nemcsak otthon csinálják, hanem a nyílt utcán is bàrmikor, bárki előtt.
2023. máj. 20. 07:30
 16/53 anonim ***** válasza:
94%
3-mas vagyok. Nekünk van egy problémás (SNI-s) óvodás és egy 2 éves dackorszakos gyerekünk. Mondanom sem kell, nem könnyű. Vannak könnyebb és nehezebb napok is. De így sem mindig rémálom. Ezért gondolom, hogy ha ez napi szinten megy és már elviselhetetlen, akkor vmi nagyon félre ment. Nem vagyok egy szuper anya, nekem is vannak hibáim, sokszor nálam is elszakad a cérna, de ha vki már alkoholra gondol, akkor nem kicsi a gond.
2023. máj. 20. 07:32
 17/53 anonim ***** válasza:
94%
Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy nem a kiabálás oldja meg a helyzetet.
2023. máj. 20. 07:33
 18/53 anonim ***** válasza:
68%

Nevelni kell őket...

Nálunk két gyerek van: 5 éves és fél éves meg egy kutya. Nem mondom, hogy soha nincs ordibálás, de relatív ritkán van és akkor se egész nap. Épp mindkettő alszik, mint a bunda.

2023. máj. 20. 07:37
 19/53 anonim ***** válasza:
92%

reggel 7 óra van már régen megy az orditas itthon csapkodnak a gyerekek feleségem ordít velük , minden hétvége ilyen

Ki kéne venned a részed a gyereknevelésből nem pedig hallgatni ahogy a feleséged ordít velük és akkor talán könnyebb lenne.

2023. máj. 20. 07:46
 20/53 anonim ***** válasza:
53%
Utolso,jah alvos gyerekkel konnyu. Nekem a 3 eves 5 30 kor kel hetvegen is. Pihend ki igy magad. 7 45 re lement 2 oriasi corkusz, ko kretan utottek vertek egymast a tv ravkapcsoloval ,ami eltort mikor kozbe leptem. Igy mar tv sem lesz ma, ami azt jelenti h ebed sem, mert anelkul nem tudok egy kavet se meginni,nemhogy ebed legyen, mert olik egymast 10 percenkent es kozbe kell lepni. Mert arcara tapos, hasba rugja izombol, fejbe vagta valami bogrevel. Nalunk napi szinten kerdes, h ugyeletre kerul-e valamelyik gyerek. Egyszeruen borzaszto, sokszor gondolok arra h lelepek, de a ferjem meg ennyire se bir veluk.
2023. máj. 20. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!