Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket mennyire zavarna, ha...

Titeket mennyire zavarna, ha a férjetek ennyire nem akarna foglalkozni a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 3 éves kislányunk júniusban tölti. Engem egyre jobban zavar, hogy ha hazajön délután a munkából egyből megy ki a garázsba sörért és iszik előtte egy pálinkát is. Örül a kislányának de nem az hogy foglalkozna vele játszana vele hanem leül telefonozni sörözni. Ha csak ketten vagyunk akkor még inkább elengedi magát fel se jön ha épp uzsonnázunk fennt szeretne a kislány játszani. Ha meg anyukája is itthon van inkább vele szeret beszélgetni lennt nem szól rá sose h ha leül sorozni telefonozni. Délutánonként jó ha fél 5 után kijutunk sétálni mert ő még apukajaval pálinkázik soroznek beszélgetnek. Ja és rendszeresen 4 után ér haza mert folyton tulorazik. Fél 3ig lenne hivatalosan. Ha hisztizik a kislányunk vagy sír mert épp rájon a dacoskodás azt nagyon nem bírja. Rendszeresen mondd olyanokat ha épl fáradt és a kislány szeretne vele játszani h jólvan már hagyjál már levegőt venni. Meg nyúzd anyádat is ne nyúzd le az idegeimet így is fáradt vagyok. Meg h elege van már a 3 éve tartó hisztikbol folyton erre kell hazajonnie de jó lesz már hétfőn megint dolgozni menni. Ő este 6ig fog túlórázni nem hallgatja ezt. Anyukája meg folyton helyesel neki igazat ad neki mindenbe h jó lenne ha segítene az anyja is vegye át vacsorázzanak aztán te meg menj nyugodtan fürdeni. Meg h nekem mondod én is várom már h mehessek dolgozni. Tegnap is 3 éve ezt a hisztit kell hallgatnom. Anyja meg hát nincs nevelve nincsenek szabályok . Meg h te akartál gyereket. Mondjuk ez igaz tényleg ő nyaggatott évekig ezzel a témával aztán megbánta mert sírós volt hasfájós stb. Ha ketten vagyunk és épp fürdeni szeretnék vagy épp mosni ha elkezd hisztizni hol vagy már gyere már mit tokolsz. Egyszerűen nekem nem lehet énidőm.
2023. máj. 12. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Alkoholistának sosem szülnék.

Apám is az.

2023. máj. 12. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Hát.. gondolom ilyen volt már a gyerek előtt is, te mégis bevállaltad így.

Azt jól értem, hogy anyósékkal együtt éltek? Gyorsan el kellene költözni.

Megpróbálhatsz ultimátumot adni neki, hogy vagy kiveszi a részét a gyereknevelésből, vagy elválsz és elköltöztök.

2023. máj. 12. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Zavaros a felállás, de az jött le hogy a férjed szüleivel laktok.

Amit leírsz, az nem lesz jobb sosem. Ezt kapta/látta ő is, igénye sincs hogy más legyen. Vagy elválsz vagy megtanulsz nyelni és tűrni. A gyerek már így is-úgy is lelki sebekkel indul. Egész kicsi korától az vésődik be, hogy ő csak nyűg az apjának, ő mindig le van pattintva stb stb. Ez épül be később az emberi kapcsolataiba.

2023. máj. 12. 14:08
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Először is,alkoholista a férjed,ha naponta pálinkázik,sörözik.Nálam már ez válóok lenne.Aztán meg,nyugi,nem túlórázik ő minden nap,van valakije, azért nem is akar veled időt tölteni,nem kíváncsi rád,gondolom nincs semmi férfi-nő kapcsolat már köztetek.Az meg ,hogy anyóséknál laktok,megint nem egy okos dolog,eleve nem vállaltam volna oda gyereket.Mostmár akkor ez van,vagy leültök,megbeszélitek,hogy hogyan tovább,neki a gyereke,neki is segíteni kell,vagy ha nem megy, akkor keress albérletet,válj el,költözz el.
2023. máj. 12. 14:38
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Alkoholista f*sz. Válás, mielőbb.
2023. máj. 12. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Èn a mentsük meg mindenáron a házasságot párti vagyok, de itt már èn sem látok semmi indokot arra, hogy ezt menteni kellene. Jobb lesz nektek nèlkülük..
2023. máj. 12. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Alkoholista és ez nem nagyon szokott változni.
2023. máj. 12. 15:33
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

Annyira, hogy hozzá se mentem volna. Alkoholistából elég volt az apukám.

Úgy belevésődött az emlékeimbe, hogy anyukám mennyit tűrt és szenvedett, hogy ha a férjem heti 1-2 sörnél többet megiszik, már önkéntelenül csipog bennem a vézsjelző, hogy ez nem oké, pedig ő aztán messze van az alkoholizmustól és a gyerekekkel is teljes értékű szülőként foglakozik.

2023. máj. 12. 15:53
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

Emlékszem a régebbi kérdéseidre. Még mindig anyósnál laktok ezek szerint, őrá szoktál panaszodni, meg hogy a férjed mindig hozzá húz, meg nehéz az együttélés. Azóta a férjed már alkoholista lett, szép eredmény.

Talán ideje lenne a gyerekkel együtt lelépni, az alkesz férjed meg maradjon az anyja szoknyája mellett.

2023. máj. 12. 16:34
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

Ne haragudj, de te mivel foglalkozol??? Azon kívül, hogy háziasszony vagy és gyereket nevelsz!!!

Szültél egy gyereket, akkor neveld! A férjed meg eltart, az nem elég? Van képed még szidni is?

2023. máj. 12. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!