Titeket mennyire zavarna, ha a férjetek ennyire nem akarna foglalkozni a gyerekkel?
Azért van ám olyan, hogy egy férfiból a gyerekvállalás hozza ki a rosszat. Mert jön egy új élethelyzet, ami sok stresszel, nehézséggel jár és nem tudják kezelni. Mivel korábban nem volt hasonló, ezért lehet, hogy nem mutatkozott meg ez az oldala. Szóval ne a nőt hibáztassuk már mindenért.
Amúgy nagyon gáz, ahogy viselkedik veletek, én is megfontolnám a válást, gondolom terápia meg hasonló szóba sem jöhet nála.
11#-el egyetértek. Nálunk a rokonságba tizenévig éltek együtt boldog házasságban, ők voltak az álompár kb. Utána alig várták a babát,majd megszületett, férje az első hetekbe is még óvta, imádta. Utána egyre ritkábban járt haza,egyre többször csúnyán beszélt stb., kiderült hogy nője is van,majd közölte elvál,ezt így a baba egy hónapos korában, azóta a kisfiú 13 éves, azóta 1x sem kereste a gyerekét, gyerektartást küldi és szevasz. Rokonom a mai napig se érti,ott is még ő könyörgött. Szóval van ilyen hogy bekattan náluk valami,sajnos. Simán lehet itt is hogy előtte normális volt.
Sajnálom kérdező,rossz volt olvasni is. Én csak arra lennék kíváncsi,hogy ezekre te mit reagálsz? Illetve miért vagy még vele? Arról nem beszélve ez a gyermeknek sem jó. A másik meg anyósékkal együtt élni.:( Saját anyámmal nem tudnék,nemhogy anyósékkal. Kijönnek már az ellentétek,rigolyák egy pár nap ottalvás után is, úgy menekülünk kb. el. Én biztosan nem maradnék, keresnék lakást és leülnék átbeszélni a férjemmel. Kérd meg mielőtt lehúzza az aznapi adagját előtte beszélni szeretnél vele,hallgasson meg.
Szerintem is lehet akár harmadik is a dologban. Semmilyen romantikus kapcsolat nincs köztetek, későn ér haza, neked kuss a neved, a gyerek nyűg. Miért vagy még ott?
Egyébként az én anyósom is ilyen felfogású. Idős, nem hibáztatom érte. A fia a szent, ha csak böffentene is lesni kell minden kívánságát, az asszony a házvezető nő... Hát mit mondjak. Jól áll neki a távolság. A férjem viszont kordában tartja azzal, hogy mindig mellém áll, ha belémköt valamiért. Szóval így is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!