Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket mennyire zavarna, ha...

Titeket mennyire zavarna, ha a férjetek ennyire nem akarna foglalkozni a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 3 éves kislányunk júniusban tölti. Engem egyre jobban zavar, hogy ha hazajön délután a munkából egyből megy ki a garázsba sörért és iszik előtte egy pálinkát is. Örül a kislányának de nem az hogy foglalkozna vele játszana vele hanem leül telefonozni sörözni. Ha csak ketten vagyunk akkor még inkább elengedi magát fel se jön ha épp uzsonnázunk fennt szeretne a kislány játszani. Ha meg anyukája is itthon van inkább vele szeret beszélgetni lennt nem szól rá sose h ha leül sorozni telefonozni. Délutánonként jó ha fél 5 után kijutunk sétálni mert ő még apukajaval pálinkázik soroznek beszélgetnek. Ja és rendszeresen 4 után ér haza mert folyton tulorazik. Fél 3ig lenne hivatalosan. Ha hisztizik a kislányunk vagy sír mert épp rájon a dacoskodás azt nagyon nem bírja. Rendszeresen mondd olyanokat ha épl fáradt és a kislány szeretne vele játszani h jólvan már hagyjál már levegőt venni. Meg nyúzd anyádat is ne nyúzd le az idegeimet így is fáradt vagyok. Meg h elege van már a 3 éve tartó hisztikbol folyton erre kell hazajonnie de jó lesz már hétfőn megint dolgozni menni. Ő este 6ig fog túlórázni nem hallgatja ezt. Anyukája meg folyton helyesel neki igazat ad neki mindenbe h jó lenne ha segítene az anyja is vegye át vacsorázzanak aztán te meg menj nyugodtan fürdeni. Meg h nekem mondod én is várom már h mehessek dolgozni. Tegnap is 3 éve ezt a hisztit kell hallgatnom. Anyja meg hát nincs nevelve nincsenek szabályok . Meg h te akartál gyereket. Mondjuk ez igaz tényleg ő nyaggatott évekig ezzel a témával aztán megbánta mert sírós volt hasfájós stb. Ha ketten vagyunk és épp fürdeni szeretnék vagy épp mosni ha elkezd hisztizni hol vagy már gyere már mit tokolsz. Egyszerűen nekem nem lehet énidőm.
2023. máj. 12. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ám olyan, hogy egy férfiból a gyerekvállalás hozza ki a rosszat. Mert jön egy új élethelyzet, ami sok stresszel, nehézséggel jár és nem tudják kezelni. Mivel korábban nem volt hasonló, ezért lehet, hogy nem mutatkozott meg ez az oldala. Szóval ne a nőt hibáztassuk már mindenért.

Amúgy nagyon gáz, ahogy viselkedik veletek, én is megfontolnám a válást, gondolom terápia meg hasonló szóba sem jöhet nála.

2023. máj. 12. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11#-el egyetértek. Nálunk a rokonságba tizenévig éltek együtt boldog házasságban, ők voltak az álompár kb. Utána alig várták a babát,majd megszületett, férje az első hetekbe is még óvta, imádta. Utána egyre ritkábban járt haza,egyre többször csúnyán beszélt stb., kiderült hogy nője is van,majd közölte elvál,ezt így a baba egy hónapos korában, azóta a kisfiú 13 éves, azóta 1x sem kereste a gyerekét, gyerektartást küldi és szevasz. Rokonom a mai napig se érti,ott is még ő könyörgött. Szóval van ilyen hogy bekattan náluk valami,sajnos. Simán lehet itt is hogy előtte normális volt.

Sajnálom kérdező,rossz volt olvasni is. Én csak arra lennék kíváncsi,hogy ezekre te mit reagálsz? Illetve miért vagy még vele? Arról nem beszélve ez a gyermeknek sem jó. A másik meg anyósékkal együtt élni.:( Saját anyámmal nem tudnék,nemhogy anyósékkal. Kijönnek már az ellentétek,rigolyák egy pár nap ottalvás után is, úgy menekülünk kb. el. Én biztosan nem maradnék, keresnék lakást és leülnék átbeszélni a férjemmel. Kérd meg mielőtt lehúzza az aznapi adagját előtte beszélni szeretnél vele,hallgasson meg.

2023. máj. 12. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj de én férfiként írom hogy ha nem állsz a sarkadra ebböl baj lesz,nem elég hogy alkoholista de még szeretöt is tart mert ebben biztos lehetsz, de kérdezz rá a kollegáira hogy ténleg ennyit kell tulorázni vagy azt kérdezd meg hogy ök is tuloráznak ne alázd meg magad egy ilyen semmire való miatt,jobbat érdemelsz
2023. máj. 12. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Ezt olvasni is fájdalmas volt, már ma összepakolnék és húznék a picsbe, aztán válnék. Eleve kerülök minden alkoholistát, volt a családban, alapból közöm nem lett volna hozzá, másrészt SOHA nem költöztem volna anyós mellé. Ebben az egészben semmi nincs, amiért érdemes lenne küzdeni. Mármint de, a gyerek, hogy legalább őt ne nyomorítsam meg, és jó életet biztosítsak neki, mert ez nem az.
2023. máj. 12. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lehet akár harmadik is a dologban. Semmilyen romantikus kapcsolat nincs köztetek, későn ér haza, neked kuss a neved, a gyerek nyűg. Miért vagy még ott?

Egyébként az én anyósom is ilyen felfogású. Idős, nem hibáztatom érte. A fia a szent, ha csak böffentene is lesni kell minden kívánságát, az asszony a házvezető nő... Hát mit mondjak. Jól áll neki a távolság. A férjem viszont kordában tartja azzal, hogy mindig mellém áll, ha belémköt valamiért. Szóval így is lehet.

2023. máj. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!