Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Három vagy többgyermekes...

Három vagy többgyermekes anyukák! Hogyan oldjátok meg, hogy mindegyik gyerekkel tudjatok eleget foglalkozni?

Figyelt kérdés

Nálunk 3 gyerkőc van. Folyamatosan küzdök, hogy egyikük se érezze magát elhanyagolva, mindegyikükkel tudjak tanulni (mindhárman sni-sek). Még itthon vagyok velük, de még így sem elég. Mindig van valami elmaradásom. A háztartás is elég sokszor szalad.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

2021. nov. 28. 05:32
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Sehogy…
2021. nov. 28. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem több gyerekem van és elengedtem ezt hogy eleget legyek velük. Nagyon sokat vannak egymással és napi kis figyelem elég tud lenni. Időnként anya vagy apanap amikor egy gyerek kap teljes figyelmet egy szülőtől. A saját mentális egészségünket nem kell feláldozni a gyereknevelés oltárán.
2021. nov. 28. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

3db introvertalt gyerekem van a kicsi meg nem az 😁 ... Szoval konnyen

A nagyoknek nincs annyira igenye ram, igy a kicsire akinek meg van tobb marad

2021. nov. 28. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2 kicsivel nincs külön külön foglalkozva minden nap.

Van h az efyikük előbb ébred, akkor addig tudok csak vele mondókázni, rajzolni stb. Vagy ha az egyik eljátszik (szerencsére nagukban is jól elvannak akár egy fél órát is) akkor van lehatőségem ilyenre.

1,5 éves vegyes ikerpár

A 6 éves lányommal az ikrek fürdetése után van 1,5 2 óránk..olyankor társasozunk stb.

A kocsiban hazafelé (ő az anyósülésen ül a kicsik hátul) elmeséli mi volt az oviban

Ha sulis lesz, még nem tudom h hogy csináljuk majd. Az szerintem nehezebb lesz, mert az esti játékot megakarom tartani, de délután valahogy időt kell lopnom, h tudjak tanulni vele. Bízom benne h addigra az ikrek kicsit önállóbvak lesznek

2021. nov. 28. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Van édesapjuk is a gyerekeknek, nálunk be van osztva, hogy melyik nap ki-kivel randizik. 😊 A férjem és én is vagyunk külön mindegyikkel.
2021. nov. 28. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Sehogy, amelyiken latom h tobb szuksege van ram, azzal kulon kettesben is foglalkozom de nem lehet ennyi fele szakadni ugy h lefekvesig osszesen 2orat vagyok otthon es ebbe bele kell ferjen a furdetes es a vacsora is.

Ferjemmel megosztjuk a teendoket es ha en nem jutok oda, akkor atveszi o. Igy. Emiatt is kertem at magam 6oraba, hamarosan kezdodik, nagyon varom.

2021. nov. 28. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!