Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?
Én csak azt nem értem,hogy miért kell odaböfögni a "minek szültél 3 gyereket?" bölcsességet....
Egyébként én nem mennék,majd én tudom,hogy mit vállalok 3 gyerekkel és mit nem. Ha nekem nehézséget okoz ez a szituáció és nehezebb dolgom lenne a nyaraláson,mint otthon,akkor maradok. Nekem csak egy gyerekem van,de amíg nehézkes volt máshol pl.megetetni,addig mindig otthon ettünk. A férjem kifogásolta ezt,mert így a gyerek nem szokja meg,hogy máshol is egyen. Mondtam,hogy oké,akkor etesd meg Te. Ja,hát azt neeem. Akkor inkább hazajövünk. És láss csodát,most 2 éves és már leül a mamánál az asztalhoz enni,pedig nem volt hozzászoktatva.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy ha valamilyen helyzet nem volt nekem komfortos,akkor nemet mondtam. Majd én tudom,hogy jó nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!