Hogy telt a szilveszteretek kisgyerekekkel?
2.5 éves ugyanúgy aludt már 9 óra után, mint a többi este.
Sőt mi a férjemmel is már 10 után lefeküdtünk.
Bár én már lassan 8 hónapos terhes vagyok, így egyáltalán nem hiányzott a bulizás
Mi szilveszteri díszletben fotózkodtunk a 4 hónapossal, aztán lehúztuk a redőnyöket becsuktuk az ablakokat, reméltük a legjobbakat...szerencsére nem ébredt fel a zajra.
Számunkra az idei nem volt megtartva. Mosogattam, zuhanyoztam, fejtem, szoptattam. Éjfélkor feküdtünk szokásos módon, szóban köszöntöttük egymást és megvártuk míg lemegy a durrogás aztán aludtunk.
Talán jövőre már több fér bele.
Barátaink meghívtak, nekik is két kisgyermekük van, és volt ott még egy család.
5-6 között érkeztünk, 9 után valamivel távoztunk. Aznap nem fúrdettem, kb 10re aludtak el. Ledőltünk filmet nézni, párom 11 körül elaludt, én kb negyed egykor.
Klassz volt minden. Még sose szilvesztereztünk szülőként együtt, hagyományosan dolgozik olyankor.
3 éves gyerek. Bográcsozós kertipartiban voltunk. Én este nyolckor hazajöttem a gyerekkel, fürdetés, néztük kicsit az ablakból a tüzijatékokat, alvás. Megittam egy pálinkát, nyomkodtam kicsit a telefont, és mentem aludni én is.
A férjem éjfél előtt kicsivel ért haza, ő is jött aludni. Ennyi.
8 és 5,5 éves gyerekeink vannak. 8 év után mentünk volna bulizni, de a kicsi belázasodott. Mivel a nagynak semmi baja nem volt, az apjával elmentek bulizni. Ők hajnali 4-ig fenn voltak.
Én a kicsivel szintén éjszakáztam, mert elég vacakul volt.
A 2,5 éves a nagymamánál "bulizott", de ugyanúgy 9-kor ágyban volt, mint bármikor máskor. Én a 2 hónapossal itthon "buliztam", végre befejeztem a régóta húzott sorozatomat és hamburgert rendeltem. Egy egész deci bort megittam az este folyamán, szóval nagyon rosszalkodtam. 10-kor már bedőltem az ágyba, addig bírtam, de éjfélkor a petárdák meg a tüzijáték felébresztett, szóval legalább az ablakból tudtam nézni pár szép fényt.
A férjem mindeközben házibuliban volt a barátainkkal (én küldtem, legalább neki legyen jó, ha már én nem szórakozhattam, még mielőtt nekiestek itt :D ).
Szóval nálunk így telt. Jövőre úgy tervezzük, hogy már mindkét gyerek a nagyinál partizik, mi meg a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!