Hogy telt a szilveszteretek kisgyerekekkel?
8-5-2 évesek. Vacsorához gyerek pezsgőztek. Napirend szerint mentek aludni, mert betegek egész szünet alatt.
Mi a férjemmel filmeztünk, megvártuk az éjfélt, pezsgő helyett liköröztünk kicsit majd aludtunk.
8 hónapos a kislányom, amióta megszületett nagyon megcsappantak az érdemi baráti programjaink érthető módon. Áthívtunk egy párt, 1 és 3 éves gyerekeik vannak, itt aludt az egész család. A gyerekek esti rutinja szokásosan lement, kicsit tovább maradtak fent (felpörgették egymást), de este 11-re már minden gyerkőc aludt.
Mi csendben beszélgettünk, aki tehette iszogatott a nappaliban hajnalig. Nagyon jól esett! Az elmúlt 8 hónap legjobb éjszakája volt, mert bár most is kelt kétszer a kislányom, ez abszolút nem zavart, hisz nem aludtam és jól éreztem magam a bőrömben. :)
Nagyon tartottam tőle milyen lesz ez az este, de végül nagyon jól alakult, így meg is beszéltük, hogy mostmár gyakrabban járunk majd össze.
Délután átmentünk anyumhoz és anyósékhoz koccintani, este 6 körül haza.
A kicsi (2,5 éves) kb. 1 órával maradt fent tovább mint szokott, aztán letettem, mert láttam, hogy már fáradt. A durrogások ugyanúgy hidegen hagyták alvás közben, mint tavaly és tavalyelőtt.
A nagy (6,5 éves) most először fent maradt éjfélig, azaz majdnem 1-ig, mert éjfélkor sétált egyet az apjával a városban, megnézték a tűzijátékokat. Gyerekpezsgőzött is, megivott majdnem egy üveggel az este alatt (a kicsi nem akarta megkóstolni sem :D). Tűzijátékozás után haza, fürdés-fogmosás, majd olyan másfél másodperc alatt aludt, mint a bunda. Mi a férjemmel még kicsit pezsgőztünk utána, aztán szintén aludtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!