Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a rugalmatla...

Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?

Figyelt kérdés
A ferjem családja közös nyaralást szeretne, az apukaja, 2 testvére, és az egyiknek a párja. + mi 3 gyerekkel. 3 év alatti mindhárom, 1 ikerpar, a kicsi fél éves. A egyik testvére külföldön él, így öt alig ismerjük, a másikat is kb 2 havonta látjuk, a párjával kb 3x találkoztam, az apukája meg kicsit beteges, így egyik gyereket se nagyon tudjuk rábízni senkire. Ezért enmondtam a férjemnek hogy szerintem nem jó ötlet, várjuk meg amíg nagyobbak lesznek, nekem ez így nagyon stresszes. Az a helyzet hogy az apukajuk is segíthetne többet, a hetköznapokon is totál ki vagyok merülve, és a gyerekek ha más környezetben vannak még nehezebb összehozni a napot és lekötni őket stb. Na szóval en lettem a gonosz hogy meghív nyaralni a család és nincs kedvem menni. Tenyleg ennyire nehéz megérteni az én helyzetemet is?
2023. jan. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
20%
Alig találkoznak sőt egyik kint él és te nem engeded elmenni nyaralni? Persze 3 gyerekkel veszett nehéz, de ha a szállás bababarát akkor nem látom akadályát. Mi 6 hónapossal mentünk nyaralni és nem volt dadánk... nem vigyázhat más a gyerekekre, magadnak szültél ilyen kis korkulonbseggel 3. Gyereket.
2023. jan. 5. 13:54
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Majd a férjed segítsen a gyerekek körül, szülőként sajna sokáig nem tudsz ténylegesen nyaralni...
2023. jan. 5. 13:55
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
De igenis, vigyázhat más a gyerekeire, ha annyira akarják, hogy menjen és nyaraljon, mert akkor nem megy és kész.
2023. jan. 5. 13:58
 14/54 A kérdező kommentje:
Igen magamnak szültem, de pont ezert fel tudom mérni hogy szerintem nem tudnának ténylegesen segíteni, en pedig nem merem bevallalni hogy idegen helyen környezetben csinaljak velük mindent. Vagyis jelenleg ezen gondolkodom. Ezért tettem fel a kérdést is. Eddig azt vettem észre hogy amíg szórakoztatni kell kicsit őket addig jól elvannak, de ha tenylegesen le kéne kötni a gyereket vagy figyelni rajuk akkor nem igazan megy. Ezért gondolom hogy minden rám hárulna.
2023. jan. 5. 14:00
 15/54 NTBS ***** válasza:
81%
Nem, igazad van.
2023. jan. 5. 14:04
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

Én mennék, de az én férjem nagybetűs APA. Egyenértékű szülő, rengeteget van egyedül a gyerekekkel. Épp most is, mert én dolgozok.

Mini koruk óta járunk nyaralni velük segítség nélkül (nem kell) külföldre, repülővel. Eddig mind jó volt.

2023. jan. 5. 14:04
 17/54 A kérdező kommentje:
A miért kellett a 3.gyerek válaszhoz csak annyit füznék hozzá hogy ez csak egyetlen konfliktushelyzet a jelenlegi életünkben, kár lenne erre alapozni bármit. Remelhetőleg nem leszek 20 évig lestrapálva, a kisbabás időszak az nehéz.
2023. jan. 5. 14:06
 18/54 anonim ***** válasza:
83%

Mib6 hónapossal mentünk nyaralni csak én a férjem és q gyerek. Olyan helyet választottunk ami jó egy babának,olyan fürdőbe mentünk ahol volt szoptató szoba és nem csak én szórakoztatták a kicsit hanem a párom is. Ha férjed nem hajlandó segíteni és másutt nincsenek el a gyerekek akkornott valamit elcsesztél,mert az enyém most már 1 éves és még mindig megtudjuk oldani ha elmegyunk valahova. Letudjuk foglalni tudjuk miket szeret stb. Mindig megtudtam szoptatni amikor kicsi volt,mert olyan helyre mentünk ahol volt erre esély.

Ha olyan nyaralást biztosítanak ahol lehet szoptatni,pelenkázni akkor az már jó. Pesztrálniuk meg nem kell. Most várják meg amíg leérettségiznek vagy mi? Szerencsétlenek alig találkoznak és téged még meg is hívnak( vagyis gondolom ők fizetik) ha pedig q párod ilyenkor nem segitseg akkor jó kis apa mondhatom.

2023. jan. 5. 14:10
 19/54 anonim ***** válasza:
77%

Igaz nekünk 2 van

De mi simán megyünk velük akárhova.

De az én férjem nélkülem is megállja szülőkènt a helyét.

Kicsit döcögöösen, de megy.

Viszont most kismama vagyok.

Ikrekkel.

Nem tudom maradunk-e ennyire rugalmasak.

A 4 az nem 2 és nem is 3 gyerek😱

Nekem a legnagyobb 4 éves.

2023. jan. 5. 14:13
 20/54 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
A nyaralás az azért szokott nyaralás lenni, hogy kiszakadj az otthoni dolgokból, de így tök mindegy, mert ugyanúgy ott lesznek a gondok. Nem tudom neked mi lenne a jobb, de ugye azért azt sem lehet, hogy a gyerekek miatt nem akarsz sehová sem menni, a gond mégis inkább az, hogy a férjed ebben nem segít.
2023. jan. 5. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!