Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?
Teljesen megértelek. Egy szem gyerekünk van, de nyaralni pár napra gyerekmentesen mentünk. Ha nem lett volna erre lehetőség, nem megyek sehogy.
Három, de akár egy kicsi gyerekkel nyaralni, főleg ha nem megalszikatejaszájában fajta, az nem nyaralás, hanem nyaraltatás...
hát, én biztosan elmennék. ha nem is konkrétan segítenek, de akkor is nem egyedül vagy ennyi gyerekre, a két tesó meg a barátnőik is biztosan segítenének, ha csak egy kör tolni a babakocsival, vagy elmenni venni egy fagyit.
Bocs, de nekem az jó le, hogy semmisejó...
A balcsira vagy országon belül, és ha kertes házba mennénk, akkor elmennék, nem mindegy otthon vagy m@shol vagyok.
A férj meg legalább családozhat, meg hátha a csajjal te is tudsz kicsit csacsogni, vagy elmenni sétálni, addig apuka meg gyerekezhet.
A nyaralas helyszínétől, körülményeitől függene, higy én mennék-e
Apukát meg a hètköznapokon is be kell fogni
Őszintén megkérdezem, akkor minek kellett a 3.gyerek?!
Te zombi vagy, segitseged nincs. A "nagyobbak" is problémások még, akkor minek újabb kihívás?
De egyébkent mennék
Nekem 2 pici gyerekem van. Ők is kelnek, nekem sincs segitségem (bár én boldogulok simán velük). Eddig ahányszor ilyen nyaralásunk telelésünk, rokonlátogatónk volt, az nekem felüdülés volt. Kizökkentett az egyforma hétköznapokból, emellett a rokonok a gyerekeket is pesztrálták, nem az én feladatom volt, mint otthon.
Magamból kiindulva, mi még egy nagybevásárlást sem tudunk normálisan teljesíteni, én biztos nem mennék, míg ilyen kicsik.
Beszéld meg velük, hogy mennyiben vennék ki a részüket az egészből, és készüljenek fel rá, hogy teljesen más, mikor 1-2 órára találkoznak kisgyerekkel, meg az is, ha napokat kell együtt tölteni.
Mert azért az se legyen, hogyha unják a banánt, akkor ők lelépnek, te/ti meg maradtok a gyerekekkel, mert akkor az nektek nem nyaralás, ennyi erővel otthon is maradhattok.
Szóval ezeket én tisztáznám, aztán ki tudja, lehet jól sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!