Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a rugalmatla...

Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?

Figyelt kérdés
A ferjem családja közös nyaralást szeretne, az apukaja, 2 testvére, és az egyiknek a párja. + mi 3 gyerekkel. 3 év alatti mindhárom, 1 ikerpar, a kicsi fél éves. A egyik testvére külföldön él, így öt alig ismerjük, a másikat is kb 2 havonta látjuk, a párjával kb 3x találkoztam, az apukája meg kicsit beteges, így egyik gyereket se nagyon tudjuk rábízni senkire. Ezért enmondtam a férjemnek hogy szerintem nem jó ötlet, várjuk meg amíg nagyobbak lesznek, nekem ez így nagyon stresszes. Az a helyzet hogy az apukajuk is segíthetne többet, a hetköznapokon is totál ki vagyok merülve, és a gyerekek ha más környezetben vannak még nehezebb összehozni a napot és lekötni őket stb. Na szóval en lettem a gonosz hogy meghív nyaralni a család és nincs kedvem menni. Tenyleg ennyire nehéz megérteni az én helyzetemet is?
2023. jan. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlenül. Így lehet én sem mennék. Ugyanakkor azt is lesz.rnám, hogy én vagyok a "rossz".
2023. jan. 5. 13:31
 2/54 anonim ***** válasza:
74%

Teljesen megértelek. Egy szem gyerekünk van, de nyaralni pár napra gyerekmentesen mentünk. Ha nem lett volna erre lehetőség, nem megyek sehogy.

Három, de akár egy kicsi gyerekkel nyaralni, főleg ha nem megalszikatejaszájában fajta, az nem nyaralás, hanem nyaraltatás...

2023. jan. 5. 13:32
 3/54 anonim ***** válasza:
38%

hát, én biztosan elmennék. ha nem is konkrétan segítenek, de akkor is nem egyedül vagy ennyi gyerekre, a két tesó meg a barátnőik is biztosan segítenének, ha csak egy kör tolni a babakocsival, vagy elmenni venni egy fagyit.

Bocs, de nekem az jó le, hogy semmisejó...

2023. jan. 5. 13:34
 4/54 anonim ***** válasza:
96%

A balcsira vagy országon belül, és ha kertes házba mennénk, akkor elmennék, nem mindegy otthon vagy m@shol vagyok.

A férj meg legalább családozhat, meg hátha a csajjal te is tudsz kicsit csacsogni, vagy elmenni sétálni, addig apuka meg gyerekezhet.

2023. jan. 5. 13:34
 5/54 A kérdező kommentje:
Es is lesz.rom egyebkent mit gondolnak, pont eleg lenne ha elfogadják a dolgot, hisz en se allok neki senkinek hogy az én helyzetembe nem gondolnak bele. A 3ből 2 még ebred ejszaka, a kicsi még teljesen anyatejes, stb...
2023. jan. 5. 13:36
 6/54 A kérdező kommentje:
Országon belül lenne az apartman jobb eset ha lenne udvar. De egy szallodai szobaban nem bírnánk az biztos
2023. jan. 5. 13:37
 7/54 anonim ***** válasza:
100%

A nyaralas helyszínétől, körülményeitől függene, higy én mennék-e

Apukát meg a hètköznapokon is be kell fogni

2023. jan. 5. 13:38
 8/54 A kérdező kommentje:
3# azert tettem fel a kérdést mert nem tudom hogy en lettem ilyen tarsasagkerülő, vagy jogos hogy nincs kedvem.
2023. jan. 5. 13:38
 9/54 anonim ***** válasza:
31%

Őszintén megkérdezem, akkor minek kellett a 3.gyerek?!

Te zombi vagy, segitseged nincs. A "nagyobbak" is problémások még, akkor minek újabb kihívás?

De egyébkent mennék

Nekem 2 pici gyerekem van. Ők is kelnek, nekem sincs segitségem (bár én boldogulok simán velük). Eddig ahányszor ilyen nyaralásunk telelésünk, rokonlátogatónk volt, az nekem felüdülés volt. Kizökkentett az egyforma hétköznapokból, emellett a rokonok a gyerekeket is pesztrálták, nem az én feladatom volt, mint otthon.

2023. jan. 5. 13:41
 10/54 anonim ***** válasza:
85%

Magamból kiindulva, mi még egy nagybevásárlást sem tudunk normálisan teljesíteni, én biztos nem mennék, míg ilyen kicsik.

Beszéld meg velük, hogy mennyiben vennék ki a részüket az egészből, és készüljenek fel rá, hogy teljesen más, mikor 1-2 órára találkoznak kisgyerekkel, meg az is, ha napokat kell együtt tölteni.

Mert azért az se legyen, hogyha unják a banánt, akkor ők lelépnek, te/ti meg maradtok a gyerekekkel, mert akkor az nektek nem nyaralás, ennyi erővel otthon is maradhattok.

Szóval ezeket én tisztáznám, aztán ki tudja, lehet jól sül el.

2023. jan. 5. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!