Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a rugalmatla...

Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?

Figyelt kérdés
A ferjem családja közös nyaralást szeretne, az apukaja, 2 testvére, és az egyiknek a párja. + mi 3 gyerekkel. 3 év alatti mindhárom, 1 ikerpar, a kicsi fél éves. A egyik testvére külföldön él, így öt alig ismerjük, a másikat is kb 2 havonta látjuk, a párjával kb 3x találkoztam, az apukája meg kicsit beteges, így egyik gyereket se nagyon tudjuk rábízni senkire. Ezért enmondtam a férjemnek hogy szerintem nem jó ötlet, várjuk meg amíg nagyobbak lesznek, nekem ez így nagyon stresszes. Az a helyzet hogy az apukajuk is segíthetne többet, a hetköznapokon is totál ki vagyok merülve, és a gyerekek ha más környezetben vannak még nehezebb összehozni a napot és lekötni őket stb. Na szóval en lettem a gonosz hogy meghív nyaralni a család és nincs kedvem menni. Tenyleg ennyire nehéz megérteni az én helyzetemet is?
2023. jan. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
84%

Én mennék. Csak megfelelő helyet kell választani.

Nem kell mosni, főzni, takarítani.

És a jobb szállodákban van játszószoba gyerekeknek, ahol el tudnak játszani, te meg tudsz egy picit lazítani.

2023. jan. 5. 19:10
 42/54 anonim ***** válasza:
20%

Én még mindig nem értem kiről beszélsz?

Apósról vagy férjedről aki segíthetne többet, mert mind kettőt apukának hívod..

Jelenleg csak egy hisztis nőt látok benned. Semmi többet.

Sosem fogom megérteni mikor valaki itt vergődik, hogy a férj nem segít a gyerek körül, azt se mikor kis korkülönbséggel szül..

A férjed gondolom az ikreknél sem volt minta apuka.. 🤷‍♀️ Na akkor miért szültél kis korkülönbséggel még egyet? Mit hittél?

2023. jan. 5. 20:29
 43/54 anonim ***** válasza:
23%

És hány éves korukig akarsz otthon ülni és nem menni nyaralni csak azért mert kicsik??

Nem hogy örülnél hogy egy kicsit kimozdulhattok.

2023. jan. 5. 20:41
 44/54 anonim ***** válasza:
91%

Hát mondhat akárki akármit! Az dönt, aki a gyerekekre felügyel. Ha minden rád hárul, akkor döntsd el, vállalod-e. Ha a férjed beszáll, akkor mennék a helyedben, mert meg lehet osztani dolgokat. Pont most voltunk el pár napot 3 gyerekkel. Pl a vacsit is megosztottuk. Az egyikünk etetette a kicsit az etetőszékben, a másik tudott enni, majd cseréltünk. Az egyik este én fürdettem, a másik este a párom. Kikapcsolódni mentünk, nem pedig azért, hogy az egyik ember csak lazul, a másik meg kipurcan. Ezért egy idegen helyen nehezebb az altatás is meg minden, ami szokatlan.

Jöttek a “minek vállaltál gyereket?” kommentek: ehhez két ember kell! Jobb esetben két ember vállalja.

Na, de a lényeg: ha minden rádhárul, akkor ne foglalkozz a véleményekkel!

2023. jan. 5. 20:51
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

"A férjed gondolom az ikreknél sem volt minta apuka.. 🤷‍♀️ Na akkor miért szültél kis korkülönbséggel még egyet? Mit hittél?"

hát ez csúnya lesz, de tudod, mit hitt? Hogy könnyebb 3al mint 2 mellett fizetni a babaváró részleteit...

2023. jan. 5. 21:08
 46/54 A kérdező kommentje:
Sok jó véleményt kaptam még akkor is ha ellentétes. 37# válaszoló írta le leginkabb az érzéseimet. Kicsit olyan mintha dekorációnak mennénk, és nyilvan ahhoz sincs kedvem hogy a gyerekeim masok terhére legyenek, ha pl megkérem hogy segítsenek. Nem idegenek de nincs is túl közeli kapcsolat. Ami pozitívum hogy a nagyon lehet hogy jól éreznék magukat, az a korosztály akik pörögnek erdeklődnek stb... természetesen ez húzó erő. Vacsoránál evésnel nyilván segítene a férjem, de azt szeretném elkerülni hogy külön programot szervezzenek a felnőttek, én meg dekkolhatok egyedül a 3 gyerekkel a szálláson.
2023. jan. 5. 21:09
 47/54 A kérdező kommentje:
19# kitartást a 4 gyerekhez. A 3 az nagyon sok a 2höz kepest 😅 a 4 meg mégtöbb, főleg így hogy 2 kicsi lesz, de menni fog :) 2vel sima ügy volt nekünk is nyaralni, ha apával mennénk csak 5en akkor jobb lenne a helyzet, nem kéne alkalmazkodni
2023. jan. 5. 21:13
 48/54 anonim ***** válasza:
19%

Mennyien bele vannak őrülve ebbe a babaváró - csok témakörbe.

Lassan külön osztály fog kelleni nekik a pszichiátrián. 😂

2023. jan. 5. 21:52
 49/54 A kérdező kommentje:
Nincs se csok se babaváró se hitel halistennek köszi. Nekem az a furcsa ki az aki rögtön erre gondol ha 3 gyerek van.
2023. jan. 5. 22:00
 50/54 anonim ***** válasza:
70%
nem rögtön gondoltam erre, írtam már választ a kérdésre, de oldalakon keresztül olvasni azt, hogy miért nem jó se ez se az se amaz neked, az már felveti a kérdést, hogy akkor az ikrek után minek kellett kis korkülönbséggel még egy gyerek, ha a meglévőkkel se bírtál (mert ha egy nyaralásról arra asszociálsz, hogy neked deszarlesz, az bizony ezt jelenti)
2023. jan. 5. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!