Mi lehet a baj akkor, amikor a kisgyerek csipkedi a nuniját?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 21:47
1/13 anonim válasza:
Valószínűleg semmi, csak felfedezi magát.
2/13 anonim válasza:
A fiúk is húzzák a kukijukat.Nekem még felis hícta afigyelmem a gyerekdoki
3/13 A kérdező kommentje:
Elég érdekes, de elfogadom a válaszokat.
2023. jan. 3. 22:02
4/13 anonim válasza:
Fura de tudod később mashogy is felfedezi majd magát.
Azért csak úgy ne engedd neki mindig unatkozás céljából
5/13 anonim válasza:
Miért ne csipkedné? Neki az csak egy testrész. Ráadásul jó érzés hozzáérni neki is. Teljesen természetes és normális.
6/13 anonim válasza:
Egy gyereknel ennek meg semmi koze a szexualitashoz. Neki ugyanolyan testresz mint pl. a fule. Sok gyerek pl. birizgalja a hajat, na ez pont ugyanaz a kategoria.
13-14 eves kortol lenne szexualis toltete, de akkor mar mashogy hivjak, es nem latvanyosan csinalja.
7/13 anonim válasza:
Két barátom is mesélte, hogy a lányaik zuhanyrózsával locsolták magukat. Gondolom pont elér oda a keze, érdekes alakja van. Szerintem normális. Felnőttként fura, de majd abbahagyja.
8/13 anonim válasza:
Azért érdemes megnézni, hogy nincs e kiütés pld a nemiszerven vagy kivörösödes, mert akár allergia vagy fertőzés is állhat a háttérben.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is meg kéne vizsgálni, hogy nem pirosodott-e ki és nem-e viszket neki. Az is lehet, hogy pisilnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!