Szoktátok cirkuszba vinni a gyereket?
Nem, mivel nem értek egyet, sőt elítélem az ott szerepeltetett állatok kizsákmányolását.
Borzasztó körülmények között tartják őket, nemrég volt hír, hogy meghalt egy elhanyagolt kenguru.
Már még Romániában is tilos az állatok cirkuszi szerepeltetése, Magyarország persze még ott sem tart, mint Románia.
1x voltunk. Nagggggyon megbántam.
3 éves volt. Volt egy ilyen bohócnak csúfolt valami, ami még így felnőtt fejjel is csúnya volt. Minden szám közt kispécizett valakit és szivatta. Egyik alkalommal a fiamat szemelte ki. Már mikor jött felénk , elkezdte mindani a fiam, hogy nem akarja, hogy odajöjjön. Jeleztem, gyorsított. Majd mkkor odaért, megkértem ne minket. Erre fogta és csakazértis az akkor már síró fiamra öntött egy pohár vizet. Azonnal távoztunk. A fiam hazáig sírt. De jó, hogy egyedül vittem, férjem titi kiütötte volna, na az lett volna még a cirkusz. Azóta is ha cirkuszt lát, messziről elkerüljük.
Hozzáteszem en is mélységesen sajnálom azokat az állatokat. Ahogy ott ütötték a zebrákat előadás közben, na nekem az betette a kiskaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!