Szoktátok cirkuszba vinni a gyereket?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 18:58
11/18 anonim válasza:
A cirkusznak van egy gusztustalan pedofil atmoszférája.
12/18 anonim válasza:
Nem, eddig nem voltunk. De majd valamikor megyünk, allatosba is, nem hiszem, hogy rosszul tartanák őket. Ezzel az erővel az állatkerten is ki lehet akadni.
13/18 anonim válasza:
Nem voltunk még,de nem vagyok ellene abszolut. Engem idegesít ez a túlzott rinyálás, én szeretem az állatos műsorokat. Voltunk már sok tematikus műsoron,állatbemutatón,csak épp cirkuszban nem. Sajnos a fővárosi nagycirkusz sem olyan már,mint régen,szerencsére gyerekként még láttam idomított oroszlánt,tigriseket,majmokat. Manapság inkább az artista és bohóc számokra vannak kihegyezve a műsorok . A bohócokat utálom,az artistáktól kissé rosszul vagyok,mert félek,hogy leesnek.
14/18 anonim válasza:
Én nem említeném egy lapon a cirkuszt az állatkerttel. Azért nem mindegy, hogy azokat az állatokat hogyan tanítják be a trükkökre, hogyan élnek, hogyan szállítják őket. Egy állatkertben élő oroszlánt pl nem csesztetnek, hogy tanuljon meg különböző trükköket. Persze az ő helyzetük sem a legszebb, mert nem lehetnek szabadok de legalább van egy megszokott kis életterük, életük. Nem hurcibálják őket össze vissza bezsúfolva egy ketrecbe.
15/18 anonim válasza:
Mondjuk az igazi proliság nem tudni,hogy már rég nem lehet vadállatokat látni cirkuszban. Szóval milyen oroszlánokrol is beszéltek? Már betiltották. Sajnos. De tarthatsz mondjuk 5 macskát egy panelban egész életükben bezárva egy 20 négyzetmétees szobában,lerácsozva,behálózva, mert a kis prüntyőkéknek ez annnnyira jó és felelős állattartás 😭
18/18 anonim válasza:
Akkor biztos proli vagyok, de én rákerestem és bizony találtam vadállatokkal műsorozó cirkuszt. Igaz, oroszlán nem volt köztük (egyébként azt csak egy példának szántam) de elefánt és zebra igen. A macskás rész rám nem vonatkozik,mert nincsen. Gyerekkoromban volt több macskánk de faluban éltem úgyhogy szabadok voltak. Most városban élek, kertes házban egy kutyával, aki kinti-benti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!